|
![]() |
#8672 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja budem za večeru sir i vrhnje+malo sremske da ne bude baš posno ![]() Možda malo špeka. Mrvicu.
![]() |
#8673 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8674 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8675 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8676 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jučer sam onako leteći klopala svašta...sendvič s farmer šunkom i majonezom...pa pohane pureće šnicle od nedjelje...pa burek sa sirom i jogurt... ![]() ...na vecer sam se samo strovalila u krevet i zaspala tako da nism uopće čula da mi zvoni mobitel ![]() ...a danas nam je direktor donesao 2 kutije s krafnama i sad se svi oblizujemo od pekmeza i otresamo štaub šećer ![]() što ću kuhati za ručak još ne znam...možda odemo nekud van jesti jer moramo ići prijaviti porez i sve to...a svi znamo kolko to traje ![]()
![]() |
#8677 |
Super Moderators
|
Ja sam još noćas nasolio komad krmića, onak-kila i pol u komadu. Samo si još gruntam da li bi uz to mlince ili klasično krumpač... ![]()
![]() |
#8678 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jedem peanut butter...prstom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8680 |
mrzi zimu
|
...meni je taj maslac od kikirikija odvratan... ![]() ![]() sad sam bas doručkovala 2 šnite kruha s ABC sirom i zimskom...i sad još ispijam kavu do kraja i na posao ![]()
![]() |
#8682 |
Premium
|
Evo pogle koliko je sati bilo, a ja sam pojeo pola tegle bez kruha: goood : Meni je nekad odlican, a nekad ga zaobilazim. Ovisno od raspolozenja... ![]() Upravo sam bebachu ukrao zdjelicu chokolina, razmisljajuci sta za rucak ![]() Mislim da cu opet neku piletinu il' takvo sto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8683 |
Super Moderators
|
Neje*o me Tor sa svojim pričama o hobotnici da idem i ja probat napravit ružnog glavonošca-sad je u sudoperu, gleda ona mena a ja nju... Nekak nisam baš za takve stvari-volim napraviti sve od rakova i školjki, ribu i ovakve pizdarije nit volim raditi niti znam. Ništ, budem beštiju ispekao u pećnici sa krumpačem pa javim rezultat ![]()
![]() |
#8684 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ja bi vrlo rado pogledao "tog ružnog glavonošca" kada izađe van iz pećnice. ![]() ovakve "pizdarije" tamanim sa razlogom. ne možeš fulati. jedino ja obavezno zaledim "ružne glavonošce" prije pripremanja. puno su mekši, brže se pripreme, a ukus i teksturu ne mijenjaju, za razliku od ribe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8686 |
Super Moderators
|
![]() |
#8688 |
Super Moderators
|
Šic ![]() To je MOJ glavonožac ![]()
![]() |
#8689 |
mrzi zimu
|
jelc...kazu da ako hoces da hobotnica bude mekana i da ne bude žilava da ju treba smrznut i onda takvu smrznutu staviti kuhati ili peći... nisam probala pa ti ne mogu reći da li to stvarno šljaka, ali ovi koji to rade svaki tjedan kazu da tako treba ![]()
![]() |
#8690 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
da, hobotnicu treba zamrznut - omekša, ali ne zamrznutu peć, nego pustiti da se odledi i onda u peku s domaćim malim krumpirićima, mrkvom, tikvicama....mmm mljac - specijalitet mog starog
![]() |
#8691 |
Super Moderators
|
![]() |
#8693 |
Super Moderators
|
Dakle-ispalo je jako dobro ![]() U-bi-o sam se ko zadnji sacpra....nemrem disat. Uz ružnog glavonošca je bio pečeni krumpač i zelena šalata. Podljevao sam ga ostatkom ulja pomješano sa malo vode i Žuje. Lagano za napraviti, fino i zasitno. ![]()
![]() |
#8694 |
Premium
|
I bi piletina...pojeo batak i karabatak. Pohane ![]() Za prilog bili makaroni u besamleu. Jos sam jeo kiselu mrkvu! MLJAC! Ne volim piletinu, al ovo je bilo odlicno. Veceras nocna, pa postim do jutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8695 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E. Bila sam danas u "Ivici i Marici". Na-je-la se. Redom su išli: prošek, predjelo kanapei, blabla neke sitnice, salata od hobotnice i krumpir, ravioli punjeni gljivama i s umakom od rajčice i s parmezanom, za desert torta od bijele čokolade sa sirupom od maline, i na kraju kava. Thumbs UP! Nemrem hodat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8697 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
tim više što i za mene imaju jako finih stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8699 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras. 1. Kurvinski spageti (Spaghetti alla putaneska ![]() 2. Kotlet sa curry umakom 3. Zelena salata sa domacim korculanskim uljem Dobar tek ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8700 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kaj si na dijeti, nini5???
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|