|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
problem sa hladnjakom za proc
Htio bih skinut hladnjak za proc da stavim novu pastu(možete mi reć isto kako se to radi) ali odvojim one dvije capice i nemogu ga skinut? On olabavi ali nešto zapinje i nejde dole a bojim se povlačit jako da se nešto ne slomi Hladnjak je običan,matična je asus P4SGX-MX a proc je celeron 2.6Ghz@2.8Ghz-ide i do 3.12Ghz ali mi se zna srušit trenutna temperatura ide do negdje 50 Celzijusa nakon igranja 2 do 3 sata igara ali mislim da je prevelika jer je trenutno dosta hladno Pa ako mogu prijedlozi i savjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Zapinje? Ako si ga otkopčao a on i dalje neide dolje, moguće je da se zbog paste zaljepio za proc.Probaj ga malo "okrenut" lijevo - desno, ali jako malo. Tek toliko da se odlijepi. Nakon toga očisti dobro hladnjak od stare paste. Procesor ja čistim vatom. I akd stavljaš novu pastu, stavi tanak sloj. Preporuka paste: http://links.hr/index.php?naziv=Term...kl=050.912.005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo frendu je bio isti problem i covjek je iscupao hladnjak zajedno s procom iz socketa jednostavno se nije htio odljepiti,cimao ga je i sve zivo pokusao ali eto nije bilo druge pa je poludio i malo jace povukao sve van,i nije mu nist bilo srecom,ni ja neznam kak je to upsio dan danas ![]() nakon toga je lagano uzeo skalpel i odvojio proc od hladnjaka i ponovo stavio kvalitetniju pastu jer ona je bila neka zvaka uzasna,jedva je to sve ocistio od nje. Naravno ti ga scimaj lijevo-desno pa ces ga uspjeti nadam se tako odvojiti,naravno samo polako i bez egzibicija.Onda ocisti pastu s gumicom,stvarno s gumicom se dobro cisti ili necim drugim,tvoj izbor... i na kraju stavi kapljicu malu na proc i stavi ghladnjak koji ce to ravnomjerno rasporediti po procu.Ja isto koristim ovu pastu gore u linku od kolege i slobodno tak nekaj uzmi,skroz sam zadovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|