|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
P5B i 2X512 GEIL DDR2 PC6400 problem
Imam malo problema s ovom kombinacijom. Ubacim jedan keks u prvi slot i komp ne boota. Ubacim u treci,komp boota. prolazi memtest i sve sta treba. Ubacim oba,komp boota ali se restarta i vise ne boota. Mislio sam da je prob do slota. Onda sam nabavio apacer ddr2 533 i ubacim i u prvi i u treci slot i sve sljaka? wtf? Prolazi memtest bez problema! To bi trebalo biti do ploce ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nekompatibilna memorija sa plocom, ili mozda ti je jedan keks neispravan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
|
Nisi dobro procitao moj gornji post. ![]() BTW: probao sam oba keksa pojedinacno i svaki ide na 1000mhz na 5.5.5.15 2.1 V bez problema ali na trecem slotu. NA prvom ide samo na 667. Nemam pojma koji cu chipovi gore,nisam nigdje nasao opis doticnih ,to su oni value sa srebrnim HS-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
I meni se dešava slično, Kingston HyperX RAM Memory DDR2-800MHz 1GB, CL5, PC2-6400, KHX6400D2/1G takodje mi je ubodena u trećem slotu (tako su namestili u prodavnici) i tu mi je očitava kao da radi na 667 a ne 800. Matična ploča je P5B-deluxe.Tako da neznam dali je do memorije,prodavca ili do nepravilnog očitavanja (cpu-z).Molim savet,hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW. Skuzio sam u cemu je problem. Sonic Tower je bio previse zategnut. Tj ,bio je zategnut na knap ,da se ne odvidaju serafi ali jos uvjek je bilo prenategnuto. Skinuo sam ga kompletno i sa stock kulerom sve radi ko zmaj. : goood : Nevjerojatno ali eto. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
[QUOTE=Bruno_Rv;648468]Probaj i everest koristiti pa vidi. Moras i probati novi bios staviti. I u biosu nastimaj sve na AUTO. Odradjen je bios,everest, sandra i cpu-z svi pokazuju isto.Evo test everest |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|