|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() .....dakle problem je...sve uredno spojim....i kad hocu prebaciti na tv...u ati catalystu...mi kaze da je disabled tv...i nemogu ukljuciti secondary display....pomoć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A da ti nije disejblan secondary display adapter. Kod atija se instaliraju 2 adaptera primary i secondary. Ja drugi disejblam jer mi nije potreban. Odi u control panel, system, device manager i tam pogledaj da nije pogašen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
.....rjeseno...dobio sliku na tv-u...ali mi pod karticom displays vidim da mi je display 1 not connected...a dvojka da je crt 2 connected....? i nemrem dobit sliku u isto vrijeme i na monitoru i na tv-u....!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prebaci TV na AV pa onda otvori Display Properties. Ako ne prepozna da je spojen, nema veze, manje bitno. Prvo kažeš da si dobio sliku, a zatim da ne možeš dobit... Tko tu koga...? Nemoj otvarat istu temu na dva mjesta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
.....kazem dobio sam sliku na tv-u ali nemogu dobit sliku i na tv-u i na monitoru u isto vrijeme.....al dobro manje bitno...hvala!! ....isprika za temu na dva mjesta!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|