|
![]() |
#1 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
ASUS P5 WDH Vs. ABIT IN9 32X-MAX
Šta je bolje kupiti ASUS P5 WDH ili ABIT IN9 32X-MAX? Mislio sam kupiti ASUS a sad mi je za oko zapela i ova abitica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To je malo nerealno za uspoređivati, prvenstveno po cijeni, P5W je dobar izbor za procesore sa visokim množiteljem, dok je IN9 odličan izbor za one s manjim, iako sumnjam da će onaj tko uzme IN9, uzeti neki procesor tipa E6300... Najveće razlike su u čipsetu, IN9 ima nVidijin čipset, a P5W ima Intelov čipset, koji je po meni bolji, a u ovom slučaju, i jeftiniji izbor... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
P5W DH Deluxe IMHO. Ako planiraš uzeti E6600 ta ploča je izvrstan izbor. Mogao bi razmisliti i o Intel Bad Axe 2, također odlična ploča. Ukoliko ti se baš sviđa P5W DH bundle + onboard features i trebaš stvari poput eSATA porta uzmi P5W DH, a ako ti ništa od toga ne treba uzmi Intel Bad Axe 2. Obje ploče su također odlične za slaganje Hackintosha odnosno instaliranje Mac OS X 10.4.8, te dual / triple boot s Win XP i Vistom. Ja na P5W DH dual bootam XP i OS X 10.4.8 od prvog dana i radi odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim uzimat E6600 i važno mi je sve ovo šta ima ASUS, znam da je ABIT skuplja 500kn zato sam i pitao dal je ABIT bolja jer ako je uzimam nju bez obzira na cijenu. Što se tiče opreme mislim da ima sve šta i ASUS i WiFI pa me zanimaju mišljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ima i vise od nje ima i daljinski ![]() ja sam uzeo p5w dh deluxe i stvarno sam jako zadovoljan pasivno je hladena pa ne proizvodi buku, stabilna je...... sve u svemu ja sam jako zadovoljan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|