|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() imam problema s hardom koji su mi dali da snimim... prvo sam imao problem s tim sto ga je bios "vidio" ali ga windowsi nisu "vidjeli".. kasnije sam to valjda uspio rijesiti s paragonovim ntsf for win 98 programom(odonosi se na onaj dio "vidio" u win) windovsi su mi napokon vidjeli da postoji novi hard ali ne vid e niti koliki je niti hoce uci u njega bez formatiranja...????? kako da rijesim ovaj problem??? moji su windowsi milenium a oni na kojima je drugi hard bio su xp.. sve je dobro spojeno, jamperi su napravljeni ako to ista znaci... s kojim programom za particije da rijesim taj problem(ako j edo toga)??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da win.me ne podrava ntfs particije..stoga moras naci read ntfs ili tako nekako se zove programcic ..ali s njim mozes samo citati ne i pisati po disku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim da ti je jedina solucija da otfuras svoj hard kod toga koji ti je dao da snimis, ili da si instaliras winxp.
![]() |
#4 | ||
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: problemi s hardom
Citiraj:
![]() 1. Instaliraj Win2000/XP 2. Instaliraj neku verziju Linuxa koja podrzava NTFS ![]() 3. Koristi neki ovakav program Link Citiraj:
![]() Ma najbolje ti je da kupis jaci komp i stavis XP ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: problemi s hardom
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Sa ntfs for Win98 možeš samo čitati fileove ali ništa fisati. Ono što tebi treba je pro verzija ili convert ili ...
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Re: Re: problemi s hardom
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
costa.....
onaj prvi program sto si mi dao sam skinuo.... sada isprobavam... a ona dva koja si mi dao me samo prespoje na davanje e-maila i onda me prespoje na neku stranicu.... ?!?! jel imas mozda ti taj program... inace hvala na pomoci.... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Re: costa.....
Citiraj:
![]() Sad sam se malo vise potrudio i izgleda da je sve sto se moze naci http://www.ntfs.com/products.htm Freeware, samo cita podatke s NTFS sustava. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
eeee ne radi....
ne radi ni jedan program koji si mi dao... usput mi je nesto privremeno onesposobio moj.... al sam ga uspio podici nazad.... onaj drugi hard sam vratio na formatiranje i ponovno punjenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Re: eeee ne radi....
Citiraj:
Bootas s CDa ili diskete i dignes ga iz DOSa. |
|
![]() |