|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
pomoć molin vas
Ispričavam se ako ovome nije misto ovdje, ali ima veze s mrežama - tako je sve počelo.... dakle... Čeprkao sam po network connections i ni sam ne znam kako, ali namistija san da mi sad PC izgleda kao npr. u knjižnici na faksu!!! Nadam se da razumite. Znači nije ona standardna XP procedura....kad ga palin i kad se triba ulogirat u windows ne pokazuje sve korisničke račune, nego samo moj, u kojemu sam i napravija sranje - izgleda također drugačije. Kad se idem recimo odlogirat nije ono standardo log off ili switch user, nego me samo pita da li se želim odlogirat. Kad ga primjerice gasim također nije standardno, nego me pita kao šta želim da mi PC učini, pa iman opcije log off, stand by, shut down i restart jednu ispod druge. Inače ovo sam napravija dok sam pokušavao umrežiti računala, pa sam išao na propertis te konekcije, izabrao sam internet protokol TCP/IP, išao sam instal i onda mi je dalo da izaberem između client, service ili protocol. Izabrao sam ili client ili servis i od tada nastaju problemi. Molin vas pomozite da vratim kako je prije bilo jer ne želim radi ovoga ponovo snimat windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Start - Programs - Accessories - System Tools - Sytem Restore i vrati ga u stanje prije nego si napravio s**nje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start > Control Panel > User Accounts > Change the way users log on or off > stavi kvačicu na Use the Welcome screen i Use Fast User Switching > Apply Options > X
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Riješeno na prvi način. Puno fala na brzin i konkretnim odgovorima!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|