|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() zanima me do kojeg napona se moze ici na ovom procesoru? sad radi na 1.38v i to mu je kao normalno!? inace procesor sada vrti na 3800ghz bez ikakvih problema, fsb 254X15, ali sve nakon toga je koma, treba mu struje, probao sam sa 1.45v i radio je na 4.0ghz ali nestabilno,a nekako me frka dati mu vise struje a i stock kuler je na njemu?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
1.55V je maksimum (premda ti nitko ne brani da procu daš puno više soka, ali tada bi mogao jako brzo izdahnuti ![]() No, za 1.55V bi ti trebao bolji hladnjak od stocka.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma to znam, ne mislim ga drzati na dignutoj voltazi bez dobrog hladenja! vidio sam da ga ima tu netko na forumu i nasao sliku di radi na 1.45(4.2)ghz, pa sam probao sinoc se malo igrati i dogurao do 4.1ghz, sa 1.45v ali nestabilno a nakon toga su poceli uzastopni bip-ovi, pa clear CMOS i dosta igranja. mislim da taj procesor ide kao lud ali mene memorija koci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ne mislim ga gaziti toliko sa stock hladenjem,a i sa stock hladenjem na 1.45v mu temperatura poraste za 3stupnja sto i nije puno, a inace mu je temp u loadu 55stupnjeva a na 1.45v, 58 a sa otvorenim kucistem 55 tako da i nije nesto strasno ali ipak moja kocnica je memorija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|