|
![]() |
#8582 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
bas pijem kavicu i malo se opustam prije radnog dana...... jeo jos nisam nista al kad krenem..... anyway uvijek se desi da se zderonje pogode onaj tjedan kad ja radim a onda sam do 20:00 pa mi se stvarno neda vise nista osim doc doma i izvalit pred komp/telku!! ![]()
![]() |
#8583 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() poz nino! : hello2 : ja razmišljam o dijeti lagano. sad ćete me popljuvati tu, ali (opet) sam prešao čarobnu granicu od 100 kg žive vage. za mojih 188 ipak previše. da sam oženjen to bi bilo normalno. idem se utješiti burekom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8584 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije u kilazi, krele, detalje cu obznaniti na tiskovnoj konferenciji 18.02.2007. na sluzbenom threadu Zderonja, makar uvazeni pojedinci kao Mitzek, Zippo, Dechec.... (Jelc ne ![]() Jedino je istina da ce mi biti jaaako tesko nakon 18-og skinuti koju kilu obzirom na cinjenice.... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8585 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žedan sam ko graba, već sam litru mineralne popio... Danas sam narezao tri velike šnite nekakve šunke (polusuhe) onak prst debelo i propekao na svinjskoj masti. Izvadio van iz tave i na mast drmnuo tri domaća trajbana jajca-ispekao onak mekše. Pola staklenke krastavaca i brdo kruha. A šunka slaaaaaana... ![]() Mislim, znao sam dobro kaj me čeka ali se nisam mogao suzdržati ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.02.2007. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8586 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Imam od kolinja dve sunkice.Bile su u pacu nekih 2 tjedna.Sada cemo nekih par dana u dim (da se ne rasuse) i onda na tavan na zrak.Sumnjam da ce se nesto "nadisati" ako se mene pita ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8587 |
Super Moderators
|
Sam se ti hvali-znamo gdje si doma ![]()
![]() |
#8588 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ha, ha, ha..... Ekipa misli da napredujes u kilazi (nino5), ludilo, ne.?? Bokme ja sam se opasno priblizio cifri od 1200dkg.... manje papati, tnam sve o tome, ali kako?? To je pitanje, a sve mi finnooooo..
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8589 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
KKK = kulen + kajmak + kalnicki kruh , u mrvicu prevelikoj kolicni za veceru , imam osjecaj da cu ........... i zalio sa zujom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8590 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8591 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8592 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
lol 1200dag ![]() ![]() Jelc, molim banat ovog šaljivđiju, vrijeđa nas ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8593 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
pozz nino5... J....ga, zima je,mrtva sezona, slabo se koristim s brojevima.... svakako da mi fali nula......(upravo se prijavio i na 100+) sorry
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8594 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
EDIT: nino, mirno more...!
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8596 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8597 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
OMG....kaj je to : stoopid sry, ali meni izgleda grozno : evil : danas za dorucak sam maznula dvije snite kruha s putrom i mortadelom s maslinama gore ![]() za rucak casti kolega s posla...rodjendan mu je ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8599 |
mrzi zimu
|
aaaa, sad znam...s preprzenim prezlima, jel tak? ![]()
![]() |
#8602 |
Guest
|
Ja idem prema dolje sa kilazom, mozda mi pomogla malo estonska kuhinja sa puno ribe hehehehe Mala zanimljivost. Bio ja u Estoniji i imali jednu vecer Estonsku veceru i kaj je bilo. Ribe, ribe, malo vodke, nekakvo domace pivo po receptu starom nekoliko stotina godina, te jos jedno njihovo domace jelo. Ja nisam mogao vjerovati. Krvavice ![]() |
![]() |
![]() |
#8603 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
To su pobrali od Rusa.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8604 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8605 |
Super Moderators
|
![]() |
#8606 |
mrzi zimu
|
ajme, strasno ![]() updejt s rucka ![]() ![]() ![]() bilo je i nekog domaceg vina (zagorski neki delanec ne :P ) ali to sam preskocila ![]()
![]() |
#8607 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ista stvar sa vecinom stvari kao sto su paradajzi i ine stvari. Bas se vidi da je teski uvoz i to ne neke pretjerane kvalitete. Dokaz, ja ne volim jesti paradajz, a tamo mi je bio fini jer je bio totalno gumeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8608 |
Super Moderators
|
Danas je bio picek na naglo u tavici, pomfač i matovilac. Sutra ako budem dobre volje kuham čobanac ![]()
![]() |
#8609 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8610 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Danas bi se @nino trebo vratit ako brodić nije potonuo ![]() Gripa je uzela svoj danak, 2kg sam u minusu te iako sam malo došao sebi od sutra sam jedno 10-tak dana na vojničkoj kuhinji pa se ovo teško razdoblje nastavlja: baad : EDIT: Ostajem kući ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 14.02.2007. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|