|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
AMD ,3000+,Venice
Znaci zamijenio sam pastu prije 24 h i sad probavam nes (rezultat s novom pastom je bio nekih 30-31 u ideal i 45 skoro sa prime-om) sad stavim napon na 1.46 ... FSB 280 Multi 8.5 ram na 266 (133 mhz) i komp se upali dode do windowsa svi se pimpeki od programa otvore...ja ih zgasim...(proslo 30 sec) upalim super pi i everest i kad gle cudeka ovaj racuna pi i temp varira oko 40 stupnjava:mad: Zasto?? Napon znaci je gotovo kao default a i kad je bilo 250 X 9 temp je bila 33 Evo sad nakon pisanja pogledam: temp 32 i stavim super pi i temp pocinje rasti i za tocno 37.844 sec kad je pi gotov temp je na 40.... Zar je to moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa šta bi ti, nakon Pi-a da ti je ista ko i u mirovanju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
a zakaj ne? pa to su normalne temperature nis posebno. meni je na stolu bilo s box coolerom i 9x250 na default napunu 36 - 37 max ovisno o sobnoj temperaturi....
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa nisam znao da se od super pia temp tak digne znaci 8 stupnjeva u 37 sekundi...ok ak je to uredu evo sad sam stavio u prime i vrti ga negdje malo vise od 5 min i temp stoji na 51 stupanj...Jel to uredu? Ma zabrinulo me sam (prepao sam se opet jer sam ja stavljao pastu pa da nisam nes zeznuo)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma ne brini. Temperature su ti OK, obicno je vrijeme "prilagodbe" pasta oko nekoliko dana, pa ce bit vjerojatno i stupanj-dva manje. Uglavnom, nista oko cega bi se trebao brinuti. A osim toga, sa FSB-om od 280 ti se chipset malo jace zagrijava, pa i to doprinosi malo vecoj temperaturi. Uglavnom, makni si prikaz temperatura sa ekrana, pa se neces ni (trebat) zabrinjavat, pogotovo ako sve radi stabilno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nije ovo kraj zato sam se isto i zabrinuo ide to jos dost gore i dosta vise eg kaj mi pise u signu sam treba sad ic do toga al evo ostavljam ga do jutra ima da se jos malo prilagodi govnich... I na kraju do koliko da toleriram temp?nekik 60 stupnjeva (mislim na torture test u primeu nakon cuku vremena) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|