|
![]() |
#8521 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#8522 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kuhani buncek sa dinstanim kiselim zeljem i restani krumpir. Kuhani rep i svinjske kožice u kiseloj repi ili zelju. Ćufte i filana paprika su isto kuhano meso. Sarma sa kuhanim špekom. Kuhana šunkica za Uskrs. I ko kaže da kuhano meso nevalja. ![]()
![]() |
![]() |
#8523 |
Premium
|
Kuhane kobase (dok su još friško s dima) sa senfom. Kuhano srce šarf posoljeno sa hrgom kruha. Plućica na kiselo. Janjetina lešo. Pa ak ćemo da je riba ipak neko meso - riba lešana. Ima toga sigurno još, sad mi niš više na pamet ne pada. Kuhano meso rules!!!
![]() |
#8524 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
loooool....hahahahahahaaaaa....hm, da... da budem iskrena, meni je peceno meso uvijek draze od kuhanog...ali volim junetinu iz juhe s hrenom ili sa sosom od paradajza ![]() nikad nisam jela janjetinu na leso ali svi kazu da je jako fina...bas bi to voljela probati jednom
![]() |
#8525 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8526 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Jedino mi piletina nije baš nešto osobito. Valjda sam se je zasitio.
![]() |
![]() |
#8527 |
Premium
|
![]() Molim obzira prema nama, koji smo "sami" doma (bez zena), pa se "krpamo" po raznim radnickim menzama za marende i ostale dnevne obroke (tko bi doma kuhao i prao sudje), a od ovih Vasih popisa raznolike spize dojde mi da zaplacem.... Moram ici nesto naruciti za pojest, iako jos nije ni priblizno vrijeme za veceru..a i na poslu sam do 20.00. Dobar mi tek, ne... ![]() bokic
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8528 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
kako se umrežuje na "starinski" način
Pičim ja danas natrag u Zg-javljaju mi Tor i Mitzek da je forum u banani. Pa smo se kao i uvijek "umrežili" na starinski-našli se kod Bake na čobancu ![]() Sjeli, protračali, razmjenili hardware, poŽderali čobanac i svako na svoju stranu...ugodnije nego net ![]()
![]() |
#8530 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imaš hladetina-set u konzumu... za 8-10kn onak fino srolane kožice, papke i other stuff. hladetina rulez... (i prvi koji pomisli da ne valja... da, istina je... volim i krvavice, jetrica u obje varijante i tlačenicu!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8533 |
mrzi zimu
|
..kod moje bake u slavoniji se kaze "švargl" ![]() danas za ručak sarma ![]()
![]() |
#8536 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
današnji gablec http://img367.imageshack.us/img367/6812/gablecwv7.jpg to je pola pileta...ovo je neko bio pecivo..i bilo je kiselih krastavaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8539 |
Feldwebel
|
![]() |
#8541 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Danas curina mama spremila srnece odreske u umaku od gljiva, njoke, kolac... ![]()
![]() |
#8545 |
Feldwebel
|
Jadna žena. Prvo treba utoviti trakavicu, a to ne ide lako. Tek onda Bude dolazi na red za tovljenje. Po jelovniku se vidi da je žena ozbiljno prionila problematici. Nema trave ili nećeg niskokaloričnog (bez okusa, boje i mirisa).
![]() |
#8546 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U teškom sam bedu...nemam apetita već danima-to je siguran znak za Žderonju da je bolestan. Zato danas prelazim na dijetu od šunke, fete, feferona i sličnih Žderonji dragih stvarčica. Opako mi je pala masnoća u krvi, ne mogu ni razmišljat kak treba ![]() Nabavio sam danas friška srca, razmišljam da ih za sutra napravim "na žlicu" sa krumpačima. Otprilike kao vajn-gulaš.
![]() |
#8547 |
mrzi zimu
|
...ja sam danas trebala ici sa svojim curama na rucak u staru savu no odgođeno je ![]() tako da cu kad dodjem doma morat smislit nesto za klopu...nekak mi se cini da ce past špinat i pečeni picek iz konzuma :P
![]() |
#8548 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam trenutno u pregovorima sa starom da za sutra napravi faširanu štrucu, prekjučer su bile pećenice s kiselim kupusom : nuts : Hm vajn gulaš, hm viš viš to nisam dugo jel, tj od zadnjeg davanja krvi pred nekih mjesec i pol. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8549 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Hehe, tesko ce mene utoviti ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8550 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam pronašao danas fenomenalne tople sendviče. Rade ih u jednoj pizzeriji od tjesta za malu pizzu. Ispeku lepinju i odmah ju prerežu i pune po želji šunka, sir, vratina, kulen, kečap, feferoni, tabasco, ajvar, krastavci.
![]() |
|
|