|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Duron (ovaj applebred)
Neki tip n h.c.h se hvali da svog durona 1400 vrti na cca 2300 i da je otkljucao dodatnih 256 kb L2 cachea. Nisam znao da se to moze. Ako ima neko dodatne informacije/linkove jer pretraga na netu nije rezultirala plodom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Potrazi na ovom forumu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
applebred je thoroughbred sa ugasenim cacheom thorton je barton sa ugasenim cacheom samo upises unlocking applebread na google ili bilo gdje i gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Duron 1400 košta u vemila skoro pa bezobrazno niskoh 290kn. Na epox 8RDA+, digao sam mu voltažu na 1.775, s tim da moja epoxica dosta overvolta proc pa mu je konačna voltaža 1.805V. NA toj voltaži proc radi na 200*11, može i 2300 ali tada mi prelazi 50 stupnjeva kad igram pa mi svira alarm ![]() Da bih omogućio dodatni L2 cache, probao sam olovkom spojit zadnji l2 mostić, no tada mi procesor ne želi uopće POST-ati. Dakle meni ne radi ![]() No svjedendo sam jako zadovoljan, platit 290kn proc koji radi kao onaj od 2500kn mi se čini kao jedan od boljih poteza ![]() Ako netko treba više informacija, svakako pišite, proc je uboden u kvalitetu ploču, trči na ddr 400 memoriji i rado ću provest torturu nad njim za vas ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
E ono što tražite...benchevi ![]() probao sam samo 3d mark 01 i još par igara dakle 3d mark na 200*11 je 12200. Sa starim athlonom na 200*11.5 sam postizao oko 13800. ima 100mhz razlike samo, čini se da keš igra veliku ulogu u 3d marku.. RTCW - timedemo mi se vrti par fps-a sporije od athlona. probao sam Q3, ista stvar. Nažalost athlon nije dočekao izlazak Enemy Territoryja ![]() No proc je dosta sporiji u ut2003 - mislim i dalje sve leti ali piše manji broj fps-a ![]()
![]() |
#13 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Nemozes vjerovat da takav proc dobis za nekih 300tinjak kuna, ako svi znaju na sta mozes natjerati novoga duroncica ni lipu nece dati za celerona(najvise mi iritira stav mojih (ne)prijatelja kak njihovi celeri rulaju , takve treba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
mislis pouciti i pokazati im ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |