|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
8800GTX - koji program?
Zanima me koji program koristiti uz ovu karticu, nezanima me toliko overclockiranje koliko me zanima podesavanje ventilatora, kartica po defoultu ubrzava rad ventilatora tek u ekstremnim temperaturama, to bi se trebalo moci regulirati nekim programom, zanima me kojim? Trenutno radi na preko 70 stupnjeva, a jos je i kuciste otvoreno.: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj riva tuner
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
haha, ovaj ventilator je stvarno na lazy modu.. meni je trenutno 71 ali zatvoreno kuciste.. ono grafa mi grije sobu a i brijem da cijeli sistem radi na +5 stupnjeva zbog nje ako ne i vise.. ali necu ubrzavati fan, zbog glasnoce, ovako mi je komp bešuman, cujem jedino seagate-ove na 1m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
RivaTuner radi, eto super, to smo rijesili : goood : Inace grafa je toliko hot da mozete slobodno prziti bilo sto iza kucista racunala gdje ispiruje zrak, meni trenuto topi izolaciju na kablovima, ukljucujuci i onaj naponski: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj malo sredit raspored kablova da joj dođe što više zraka i probaj stavit neki 120mm vent da piri po njoj...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|