|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
sa asus p4s800 na p4v800-x
imam proc p4 2.8 ghz prescott kupio sam si pci graficku zato sto sam na staroj(koja je krepala bez razloga) imao agp,ali ova ploca ima i agp utor i pci-e! sto mislite o kombinaciji ove ploce s maticnom,i dal je bolje vratit se na agp ati radeon 9550 ili ostati na x700 mislim da se zna sta je pametnije al nema veze...!molim sva misljenja
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO ovo ti je sasvim OK rješenje; X700 je dosta jača od 9550 grafa, a uvijek možeš staviti jaču PCI-E grafičku naknadno jer su znatno jeftinije od AGP verzija istih...Koliko sam vidio X800XL su se prodavale po 600kn što je bagatela za takvu karticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
PCIE -noviji slot, jače grafike niže cijene od AGP varijante iste, mainstream ponuda puno jača, rabljene imaju nižu cijenu, naročito još dovoljno jaka starija generacija (serija 6***, Ati X8** i sl.)..
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Na ovom gore linku nesto rade, evo ovaj radi: http://www.asus.com/products_compare.aspx
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
stavljanja cega? ja nist nisam skuzil iz tvojeg posta : stoopid |
![]() |
![]() |
|
|