|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
windows xp-instalacija
Imam jedan problem.Instaliram windows xp,onaj prvi dio kad se boota s cd-a.Kad restartiram poslije tog dijela,piše mi error loading operating system i dalje nece...Probao novi (drugi) hard disk,na njemu sve normalno.Druge windowse,sve isto,a to mi se cak javi i kad je disk formatiran,znaci prazan.Kad istekam taj hard,onda mi piše "normalno" da nedostaje neki fajl za windows,a ne taj error...Šta bi moglo biti?? Disk je wd80gb (vinjin "bivši" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napravi zero fill format...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
A to radim?Kako...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako disk ima garanciju, rabi samo WD-ove alate za zero-fill (Data Life Guard Tools). Nedavno sam baratao tim alatom i ako se sjećam, mislim da ima zero-fill opciju. Zašto da koristiš samo WD-ove alate? ne zato što ti neki drugi može nešto zaribati, ali bi mogao imati problema oko reklamacije... Skineš ga sa WD-ove stranice http://support.wdc.com/ (DOS verziju), staviš na disketu i dalje ćeš znati kako.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Sa stranice proizvođača diska skineš utility i formatiraš... http://support.wdc.com/download/inde...id=999&swid=30
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Kako da to napravim?Nigdje nema ta opcija,ima samo za formatiranje,ali obično i završi za 2 minute... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
WRITE ZEROS TO DRIVE, citiram s linka...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|