|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
klizeci rubovi
od kad sam stavio novu grafu u igrama sam primjetio da su ise trzave nego prije ovo je slika iz roboblitza sad kad sam vidio kako je pre trzavo uplasio sam se jer ovo je unreal 3 engine na kojem ce se temmaljit dosta novih igra ![]() i sa upaljenim AA na 4x ima trzavih rubova a bez njega na igrma mi je stvarno pre trzava grafika a sa starom grafom nije bila ovako trzava WTF!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Definiraj pretrzavo? Iz ove slike se ne vidi nikakvo trzanje, ne kuzim poantu uploadanja iste. Btw, ta 7600GS nije olicenje neke velike snage, pogotovo u sprezi sa Socket A konfom. Koju si karticu imao prije?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
prije sam imo 9600xt da znam da se ne vidi bas dobro na slici al je jako trzavo previse i dogaga se i u igrama u kojimamje upaljen AA4x vidim to jer mi s prijasnjom karticom na istim postavkama nije tolko trzalo ubiti pojavljuju mi se pruge kod mrezastih objekata npr krovova i klizeci rubovi kod nekih linija na ovoj slici to su ova velika vrata |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
rubovi su pre trzavi i pod mi je nekako trzav nanekim igrama uglavnom teksture su mi trzave kao da igram ps2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
jel u svim igrama? si maknuo sve stare drivere od ati-ja probao mjenjat nvidia drivere? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključi Vsync...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
jesam maknuo sam drivere v sync ne pomaze a i usporava miigra opako |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
opet niko nema pojma bas ste eksperti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
unreal 3 engine, tj igre bazirane na njemu izgledaju dosta gadno pri nizim rezolucijama i izgleda da je potpuno otporan na AA ispod 16x. a meni se vec 8x ne svidja jer mi previse blura sliku (da, znam da je to i smisao ali od toga su mi drazi cak i ostri rubovi), srecom da mogu na prste jedne ruke nabrojati igre gdje ga mogu ukljuciti a da mi ne trza ![]() to nije dobro za nas sa 17" monitorima i bez par K kn svakih par mjeseci za novu graficku ali je nesto s cim se ocito treba pomiriti no dosta je manje primjetno u rb6:vegas tako da ce se mozda ipak popraviti situacija s vremenom i novim igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
u cod2 mi je s aa 4x kao da je na 2x ili kao da je ugasen |
![]() |
![]() |
|
|