|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Intel 955x chipset
tražim pomoć iskusnih overclockera !!! mb intel 955xbk (ne podržava C2D); bios 2046 - dozvoljava (skoro)sve kako je najbolje overclokat, molim za provjerene postavke unaprijed HVALA : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A ti bi overclockao sta to tocno? Koji proc? Daj malo vise detalja... i koje te tocno postavke zanimaju? I mislim da bi ti topic spadao pod Overclocking ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
slažem se, ali sam vidio da je nicko otvorio forum pod "Intel" - NB strap i OC chipseta... pa sam mislio da će se ekipa s iskustvom javit. @ ^SuperUnknown^ vidim da imaš asusicu P5WD2 (premium?) koja ima 955x chipset i da si clockao proc i memu - da imaš iskustva iz prve ruke, čuo sa da 955x chipset ne dozvoljava puno podizat fsb (cca 2-3 Mhz) da još radi stabilno ali tu onda uleću u ples sve komponente u konfiguraciji, konfiguracija bi bila mb intel 955xcs (btx format da se može ugurat po želji dosta toga, nije bitno, zanimaju me OC potencijali 955x chipseta sa 1066 FSB, proc ide D955EE (266fsb x13 def. je na 3,46Ghz; jednostavnim podizanjem x16 je na 4,25GHz , Vcore 1,375V i temp 45C (vent je zračni ,BigTy (u/iz biosa)) ali to bi bilo klokanje samo proca koji bi mogao s boljim vodenim i više = pokazuje OC sposobnosti samog proca, mema je najjeftinija ddr2 533 2x1G (npr KMax) a mene zanima "ples" sa memom tj koliko se da višemanje izvuć prelaskom na ddr2 667 ili skuplje 800 i ako se kloka fsb i spuštaju latencije tj koliko je tu maximalno moguće izvuć tu bi potvrdili efektivno priču iz NB strap i OC chipseta... tx svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja mislim da će ti dobra bit i ta memorija koju imaš jer ti proć ima velik množitelj i ni ti potreban velik FSB kao na C2D i ti još ima Extreme Edition proc koji ima otključan množitelj i na kojim ti latencijami radi memorija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|