|
![]() |
#962 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kžm koji SPAM ![]() i onda skuzim da imam tu stvar vec na kompu. Btw ono sustanje od prije - sve normalno radim, onda se spojim na vent, pricam sve ok, onda upalim igru i cim loada (ono kad prebaci nvidija refreš u 100hz stavi rez i to) se cuje KLIK ko da pricam nekaj a ni usta nisam otvorio, onda dawar i ekipa čuju kžžžž i pošize, ono, moram prvo se konektat na server onda alt tabbat i onda palit vent zbog toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Super Moderators
|
Meni mikrofon na slušalicama ne šušti ![]() Sve radi ok.
![]() |
#966 |
Premium
|
Danas slucajno dok sam slago komp napravio c-cmos (zakacio, neznam ni sam kako ![]() i evo sad izgleda proradio 5.1 .. woohoo! al sad moram sve izpocetka OC-ati, vec sam zaboravio na kojim postavkama mi je bilo (*checks sig*) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zar nisi snimio postavke u BIOS-u, koliko se sječam ima 4 mjesta.
![]() |
#969 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
help please, daj mi recite zasto mi svi ali bas svi ventovi u kompu rade kada ugasim komp.... do zadnje reinstalacije windowsa nikada mi se to nije dogadalo a sada svaki trecu put kad ugasim komp. ostaju upaljeni, svi case ventovi, cpu vent, vga vent, psu vent i nb vent radi... zasto??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
|
Senzor mi je poludio, iso reinstalirat drivere za grafu kad ono smart guardian kaze 128°c na procu/chipsetu/svemu,, i odbija kontrolirati ventiche, probah sa speedfanom ali i on isto ocitava, hebemu ![]() edit, evo nakon 3 cmosa ( ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 19.01.2007. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#977 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Pozdrav ekipa! :clap: Evo prekaljeni intelas tj. ja je napokon presao na AMD...znaci po prvi puta se primio desktop AMD-a i rekoh idem "malo" OC da vidim kako se to ponasa i.....i zapeo. : sweating Naravno, sve mi cudno i nije kao kod Intela......i sada sam se pogubio....malo...da.... ![]() Hladenje na procu je Arctic Freezer 64 Pro. Izvinjavam se sto ovako upadam na temu, no imam tu DFI plocu pa ono.... : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Pink Floyd fan
|
Ne da ti se čitati od početka jel'? Pazi da ti HT bude 1MHz ili niže, ostalo ovisi od memorije i proca. Obično se spusti i djelitelj memorije tako da radi na oko 200MHz i frlji procesor. Kad skontaš dokle on ide onda probaš dizati memoriju. Tvoja bi trebala onako odoka dobro ići, ako ne ide, malo opustiš latencije.
![]() |
#979 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Upravo sam "prckao" malo i nisam napravio bas nista....no, sutra idem ispocetka..... : hitthewa Zadnje izmijenjeno od: SunBlade. 22.01.2007. u 01:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#981 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Dal se igdje može kupiti ovo čudo od coolera Tuniq Tower 120, http://www.xbitlabs.com/articles/coo...-tower120.html. Jer to čudo hladi bolje svih coolera na testu, a kad se još ispolira baza, nebo je granica. Tražio sam po www.nabava.net, ali ga nigdje nema. Unaprijed se ispričavam ako sam na krivom threadu postavio ovakvo pitanje, jer bezveze bi bilo da otvaram novi radi ovakve sitnice. Hvala!!!
Zadnje izmijenjeno od: Deyo238. 24.01.2007. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ispričavam se ak je već ovdje bilo pisano o mom problemu,al nakon neprospavane noći..mogu priznat da sam malo lud : suicide uglavnom uzeo još 2 put po 512mb supertalent i pošto nije radilo išao update biosa i opet ne radi,al pročitavši ovdje o čem je fora mislim da ću to riješiti,a drugi problem koji nemam pojma kak riješiti je to da mi ne prepoznaje drugi sata hdd...taj dio mi nikak jasan nije,bios ga uopče ne prepoznaje,i to sam isprabao sa jedno 3-4 različita biosa koliko sam imao živaca da ne probam sve to osposobiti odmjerenim udarcem nogom,psovke nažalost nisu pomogle.. unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda nije problem u BIOS-u nego u SATA tj. RAID driverima. Kao što vidiš, imam različita 3 SATA diska i svi su prepoznati iz prve iako su 2 umetnuta kasnije. Čak sam za probu stavljao i frendov SATA (uz ova 3 postojeća) i sve ok.
![]() |
#985 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#986 |
Torrent freek
|
Treba li na ploči iz siga posebno uključit 2 LAN utor ? naime prvi radi ok, al sad je zatreba i 2. ADSL modem san spojia na prvi i sve ok. Dok san u drugi utor spojia switch - kućna mreža na koju su još omrežena 3 kompa. I ne daje znakove života ? Niti switch svjetli ( svjetli u prvon LAN utoru ), niti ploča svjetli, niti mrežu vidim u CP-u ?
![]() |
#987 |
Pink Floyd fan
|
Zar je problem pogledati u biosu? Za početak pogledaj u device manager-u imaš li dvije mrežne ili u task manager-u ili u network connections. Ako nemaš u njima onda odi u bios pa pogledaj da nije disable.
![]() |
#988 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() U Network connection je samo 1, i u TM-u je samo 1. Al koliko se sjećam u BIOSu su mi uključene obe ![]()
![]() |
![]() |
#989 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako nema drivera, onda ćeš imati onaj žuti uskličnik ili što već. Driveri ne dolaze sa nforce, već ih moraš posebno skinuti sa dfi site-a i instalirati.
![]() |
![]() |
#990 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Da, možda je to... al kako onda radi ona prva ? Iden vidit šta kaže Device...
![]() |
![]() |
|
|