|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Ati i Divx
Bok Kupil sam si Ati Sapphire 9800pro i imam pitanje u vezi gledanja Divx-a.Filmove večinom radim sam sa GKnotom i dok sam imal nVidiu na monitoru su mi filmovi izgledali super.Sad kad gledam filmove puni su onih kockica pa me interesira kaj je to normalno ili se da tu kaj napraviti.Monitor(CRT) je isti koji sam imal i prije.U kodeku je kvaliteta na max.Mogu isto reči da sam od Tv outa očekival puno više jer mi je slika na TV tak tak.Nekak je mutna prema onoj od nVidie(koristil sam TVTool). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ti filmovi s kockicama, si ih radio na Nvidia kartici ili na ATI-ci? Kako si spojio TV-out? Iako su ovi problemi malo čudni...:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ko ti kriv kad kupuje skupe graficke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
I OBAVEZNO makni svaki trag detonatora i stavi catalyste. Zapravo bi bilo najbolje kad bi reinstalirao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A može si uključiti i opciju "Use acecelerated post-processing for supported ATI RADEON hardware" Makar mislim da sam na taj problem naletio negdje na nekom stranom forumu...ista priča-zamjena NVidie ATI-jem i kockasta slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se tiče drivera sistem nisam reinstalirao nego sam zbrisal detonatore pa sam sa regcleanerom obrisal kaj je još ostalo i onda stavil cataliste 3.7. Kartica je retail, mislim kupil sam ju u kutiji.Dobil sam samo drivere 3.6 i kablovinje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
Citiraj:
Jednostavno kod uključivanja TV, onaj crveni gumb, ispod njega pokraj slikice od TV imaš dvije kockice za određivanje prim/sek monitora. Uključiš onu nekativnu (s krugovima) i dobiješ istu sliku na monitoru i TV. Onda možeš štelati kako hočeš izlaz na TV. I obavezno pod opcijama od Tv-a onaj klizač pod advance (flicker removal) pomjeri skroz desno i trebao bi dobiti savršenu sliku na TV-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
overlay adjustment je onda zasivljeni.Mogu smanjiti svjetlost i kontrast i u samom kodeku ali ipak nije to to. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|