|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ploca i procesor
Zanima me koja ploca i procesor bi bili best buy do 1000 kn. 100 kn vie manje nije problem. Integriranu grafiku, raid ili neke takve stvari nisu potrebne. Samo ono najosnovnije. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
E sad Ploča je Abit NF7-S, odnosno ak ti netreba SATA Radi, Firewire onda NF7, procesor pa sad Barton 2500+, ili 2000+ TbredB, ti je isto OK. Ovisi kaj želiš radit s time. Barton je ima više cache memorije i općenito je model 2500+ brži od 2200+,2400+ unatoč tome kaj je sporiji od 2400+. DO 1000Kn Abit NF7 i 2000+ to bi ti bilo tu negdje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
...
Kaj bas moram uzet nforce chipset? Jer puno bolji od KT400/333?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Htio si Best buy.Po meni da. Mislim imaš u lInksu NF2 ploče ECS ili tak nekahj za nekih 550kn al to ja nebi zel.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ...
Citiraj:
Sad, ako ti baš svom silom - iz meni i dragom Bogu ne poznatog razloga - uzeti ViA chipset, nitko ti ne brani. Samo velim, ako možeš kupiti Mercedesa, zašto kupovati Golfa za istu cijenu :confused: IMHO - ljudi slušajte one koji su ubili puno krzna na hardware i čitaju gro materijala po net-u i šire. IMHO 2 - Abit NF7-S + 2500+ Barton ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni se čini da je dečko pital kaj može dobiti do soma kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Ovako stvari stoje, moja ploča nForce2 sa integriranom grafikom je koštala 650 kn u Mercatone-u u Osijeku. Marka je Jetway a ploča nije ni jednom trznula u 2 mjeseca što ju imam. Ne znam jel još koju imaju ali uzmeš li novi duron 1600 ili XP1700+ i imaš dobar stroj za 1000 kn.
![]() |
#10 |
Premium
|
...
*A gigabyte nforce2? Razlika mi je dosta velika u cijeni jer sam se sjetio da moram i dati vise love za memoriju ![]() tu je link:http://www.kvark.hr/detail.cgi?id=2221 Ova kosta 600kn, a i grafa mi je Gigabyte ![]() E da i sta znaci to kad je memorija Dual channel? *Ili mozda MSI KT4 ULTRA-kosta 500kn ali ce mi frajer od kog bi kupio uzet memoriju pod racun koje se ionako trebam rijesiti Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 26.10.2003. u 11:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
...
Brijem da cu uzet Abit NF7 u hgspotu za 720kn... Dali postoje dvije takve plce? Pitam zato sto je u info-gami zuta u a u linksu crvena?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Iskreno najiskrenije. Ako već kupuješ nemoj se zaletavati. Kupit češ samo majmuna u vreči, i kasnije se udarati u glavu. Ako sada kupuješ stvarno je BEST BUY šta su ti rekli, Abitova NF7-S, i Barton 2500+, a da ne kažem da ti treba neka ok memorija jer bez memorije kupio si mačka u vreči ! Ili sada deri s nekom glupom memorijom, ušparaj pa kupi memoriju ! Možeš kupiti i neki Tbred B, samo ovisi šta želiš od performansa ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
....
Koja je razlika izmedu NF7 i NF7-S??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: ....
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- Zadnje izmijenjeno od: Raven_1. 28.10.2003. u 23:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ma i ja sam odlučio promjeniti celerončeka i matičnu za nešto novo pa se isto nemogu odlučit koju ploču i proc za 1000-1100 krznenih. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Kao što rekoh ! Najbolje ti je NF7-S i to je to. Ispod toga, mačak u vreči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
...
meni nista od ovog navedenog u nf7-s netreba pa cu uzet obicnu |
![]() |
![]() |
|