|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() PoZdrav svima, pre nepun mjesec kupio sam grafichku Club 3D X1650Pro PCI-E, 256MB 128Bit GDDR3... naravno prvo sto me zanimalo banchmark koliko ce da odradi, jer pre toga sam imo Ati 9600Pro. Radio sam 3DMark 03, sa 9600Pro, i izbaci 3750. a sa ovom X1650Pro na PCI-E 8866. e sad da predjem na stvar, nemogu da je overclokujem, zapravo mogu CPU. al memoriju nemogu ni trunke, ni gore ni dole.Zasto? Taktovi su CPU-600 a Memorija 700. Kad oprobam memoriju da dignem il smanjim, samo pocrni ekran, i nemogu nista, dok ga ne restartujem na dugme.A jos da dodam CPU ne mogu da clokujem vise od 665MHz. Dok memorija ostane na 688MHz.Oprobam li CPU malo vise da dignem, ekran samo pocrni i moram restart.Sad nevjerujem da je CPU. to maksimala. il vjerovatno nemoze on vise jer je memorija ostala na svojih 688MHz po Defaultu.Chesto sam to radio nebil skonto u chemu je fora, i jednom kad sam restartovo PC, i uso u windows, pisalo mi je nesto, error i secam se da je pisalo socket 1022 nesto tako.E sad kontam da je to do moje matichne i proccesora, jer sam jos na socketu 478.Ako je neko imo iskustva sa ovakvom situacijom, neka mi pomogne da ovo rijesim.Hvala unapred...pOzZ Sv!m@ Moja kofiguracija: Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz HT MB-Asus P4V800D-X 1xAGP 1xPCI-E HD-80GB WD SATA-2 Memorija-3x256 i 1x512 DDR400 Grafichka- Club 3D X1650Pro PCI-E 256MB 128Bit GDDR3, CPU-600 Mem-700 DVD-RW Pioneer 111D Napajanje ZLJ klase, 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
:)
Steta nije niko imo iskustva sa ovim pa da mi malo pojasni, al nema veze, ja sam se vec nekako sam snasho,,,bila je stvar samo do programa, ovaj ati tool. me razocharo, kad sam vidio da je to rijesio ati tray tools. i hvala bogu sad moja mashinica ide do maximuma sa overkclokom.Samo da skontam kako postavit sliku ovde, imam screanshot, od ove grafichke na default i sa clockom. Al oky, bitno da sam ja svoj prb rijeshio, a screanshot je i nebitan, posto neznam kako stavit sliku ovde, ovako glasi rezultat... 3DMark 03 ![]() 3DMark 03:Clock 9908 Taktovi su 600/1400 Clock: 651/1683 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tako koristi i ubuduće-samo drivere i ATT. Ne treba ti CCC.
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Frend ima isti slucaj, nemora te brinut, izgleda da je ona max nabrijana tvornicki i amen ![]() vidi post br. 22 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53627
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|