|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
What do u think??
Evo..nakon tjedan dana citanja reviewa..clanaka..testova..donio sam odluku o konfiguraciji..molim Vase cijenjeno misljenje: Maticna: ASUS p4c800 Prockas: Intel Pent. 2.8 Ghz 800FSB Grafulja: Saphirre Ati Radeon 9800 XT 256Mb Memorija:2x256 DDR400 KINGMAX Kucite: Everpower 5859 400W ATX + front usb,audio,IrDA Monitor: Samsung 959NF Modem : ASUS ISDN 2x64 Pc-In-100
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo zamjerka na kučište...Ali ak je tebi OK onda je i meni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Komp je super, ali mislim da ti je bolje dodati još koju kunu i kupiti kvalitetno napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: What do u think??
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ODMAH mijenjaj kučište moj prijedlog Chieftec DX-01Bd, ATX2 360W,815, Nitel 360W Chiefteca ti je sto put bolje od onog dreka kaj češ dobit s Everpowerom ( Maxpower) ![]() Kučište samo po sebi je bolje izrdade ili ak hočeš uzmi Chiefteca DX-01B bez napajanja malo je veće, a dođe 388kn isto u NItelu i to kombiniraj s 420W Chieftecom 546Kn isto Nitel..
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ploča je preskupa Proc nije za clockanje (ako o tome misliš). Bolji je 2,4 Grafička je preskupa za moj ukus (ako imaš love...) Kanta je smeće (blago rečeno da ne psujem) ISDN adapter je kramp iznad svega. Obavezno zamijeniti kantu i TA. Ostalo je samo preskupo. U nitelu se ne kupuje niti disketa.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
jel se to pokida brzo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Nego, kaj se ne isplati više uzeti rejdiona 9800 pro nego 9800xt jer je razlika u cijeni prek 1000 kuna a nema neke velike razlike u brzini. Za cijenu 9800xt dobiš 9800 pro i recimo vodeno hlađenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Preporučio bih ti da uzmeš EPoX 4PDAI, Sck478, i865-PE koja je jako dobra ploča, a ako imaš viška love Abit IC7-G,i875. Što se tiče kućišta najbolje je izabratneko prostrano, jeftino koje ti odgovara i stavit kvaliteno napajanje npr. DTK, Enermax, Chieftec, Fortron(redoslijed nije bitan).
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]() Pogledaj i ovdje:http://forum.pcekspert.com/showthrea...o&pagenumber=1
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Vidim da si se, osim na gamer forumu, i ovdje pohvalio svojim novim strojem. :burn:
![]() |
#17 |
Registered User
|
Nemam ni ja love za 9800pro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Jedino mi nije jasno kak taj 9800 u Autronicu radi na 400/600. Ima u VIDI-u u onom testu grafičkih HIS 9800 i radi na 325/580. Nije mi jasno kaj je s tim Sapphireom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|