|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Gigabyte DS-4 i Kingmax 1gb 667?
zanima me dali pase ova kombinacija jer sam cuo da ova ploca ima dosta problema sa kompatibilnošču rama. I zanima me kakva je ova ploča za oc ? do kolko moze fsb i tak.
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prokopaj malo po starijim temama, ta je tema vec nekoliko puta prozvakana ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
evo samo da ti kazem da je ploca full ok, meni ide fsb na oko 420mhz... imam 6300 @ 1,86 kojega sam digao na 2.9ghz bez dizanja voltaze, samo malo na mbo i to je to..full stabilno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne trebas toliko volti na MCH i ICH...probaj na 0.1 max...meni stabilno radi na +0.05v.
![]() |
#9 |
Premium
|
pa mogao, to sam odmah digao i ostavio tako.. a to i neka velika voltaza... no probat cu spustiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|