|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
se555 ocu imati sva 4 porta za lan! :)
pozdrav! evo dosta sam nasao na netu o ovome problemu sa se555 da ako je firmware koji ja imam po def od t-coma 1.30k da mi lan port 3 i 4 nece radit osim za ip tv. e pa posto sam ja vidio masu firmwarea, pa negdje pise ne skidaj ovih ne kidaj onih dal netko ima firmware koji ce mi to otkljucat i da radi? bio bih jako zahvalan da mi da link ili nesto... koji je postupak flashanja i dal se sve postavke resetiraju? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Daj pogledaj sticky od nikky-a u ovom podforumu. Tamo imaš sigurno non-IPTV firmware s kojim bi ti trebala raditi sva 4 porta. Mislim da se postavke resetiraju nakon flashanja firmware-a. I samo da upozorim, nemoj se čuditi ako ti slučajno router otkaže suradnju nakon flashanja, čudni su ti SE555-ice ![]() A i probat ću naći svoj 1.30h firmware na kojem sigurno rade sva 4 porta...pitanje dal da imam još doma..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hmm skinuo sam tamo onaj 130l ali ono je ocito na njemacki sve, bar je readme pa jamislim ako ja to stavim nis necu skuzit tamo... damn... a jel se resetiraju sve postavke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kk sory |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo to sam sve sredio radi dobro, a sad me zanima a gledao sam malo i to nije napisano nigdje, dali se moze recimo dopustiti da samo 2 racunala imaju pristup netu,a 1 da je umrezeno al da nemoze na net? nekakvo filtriranje mozda preko mac adresa? vidio sam da se moze staviti ono da samo odredjene mac adrese mogu uopce pristupit lanu al dali ima nekakvo odjeljivanje NET da/ne? thnx:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Filtracija koju gore spominješ odnosi se na Wlan klijente. Ovako nabrzinhen, da probaš na tim kompovima koji "ne bi trebali na net" maknit DNS postavke u mrežnoj?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
e da vidis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|