|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Pisao sam isti post neki dan,ali pošto je forum bio u banani nije ga objavilo. Dakle da krenem...Ovako imam problem sa kompom,mislim da je stvar u memoriji,ali nisam 100% siguran.U kompu imam 2 keksa od 256(jedan kingmax colorram i jedan ?? 256 rama,oba su ddr 433).I to je sve radilo u njemu savršeno do pred koji tjedan,tada sam se usred igranja neugodno iznenadio,u zvučniku se čuo zvuk,onako kao da se 1 sek stalno ponavlja(znate na šta mislim*???Neznam kako da drugačje objasnim)A slika se zamrznula.To se svaki put nakon toga desi čim uđem u neku igru,ali koji put nema zvuka u zvučnicima ni slike(samo crni ekran).Ono šta je zanimljivo jest to,da kada sam skinuo 1 keks radilo je normalno,a zatim skinem taj i ubacim drugi i opet radi normalno. Dalje rad u win mi je normalan,bez blokiranja sa oba 2 keksa,a također sam jučer bez problema instaliro win bez problema,i čim instaliram i pokrenem igru blokira.Isprva sam probo sa driverima,skinuo sam nove i za grafičku i za matičnu,ali opet isto,stavio sam i orginal drivere,ali ništa.Probao sam isto i sa drugom zvučnom i također ne radi.I više stvarno neznam šta ću.Meni se sad ovako čini da se memorija međusobno kolje,ali mi nije jasno kako je radilo bez problema godinu dana???Ostatak konfe A64 3000+,gig.K8NS pro,gig.Radeon 9550,Sharkoon 300W napajanje,WD 20gb. Eto,ljudovi pomagajte: cheers2 : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Probaj ju ubaciti u drugi slot... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni ovo smrdi na temperaturu procesora, provjeri si kuler na procu (da li dobro leži, vrti li se na dovoljnom broju okretaja?), jer dok mu je temp u idleu sve je OK, a čim se mali počne grijati evo ti problema. A imaš u Sticky objašnjenje tonova za Biose pa si pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
E a za zvukove sam u prvom postu zaboravio napisat da ih nema,samo se zamrzne i to je to. Dali postoji,kakav memory test na internetu,nešto za diagnostiku,tj.da istestira memoriju,te da prikaže dali je modul neispravan i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ajde ljudi ima ko kakvu ideju još,jer je ovo neizdrživo: hitthewa : hitthewa |
![]() |
![]() |
|