|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nema :-(
Vec 2 tjedna bezuspješno pokušavam kupiti Asrock 939 Dual SATA2. U kvarku više nemaju kao ni u ostalim dućanima (nasao u jednom, nikad cuo, web koma, cijene 10% vise nego inace, ne mislim tam kupiti, sto ak ce mi trebat garancija itd). Nitko ne prodaje na newsima niti tu :-( Radim trenutno na PIII 666MHz i 192MB RAMaa, a na polici u kutiji A64 čeka i čeka Ima netko ideje di kupit MBO? Hoce netko mozda prodat? Za primjerak s garancijom nudim odmah 300kn. DA ovo bas ne bude OT zanima me jos jedna stvar. Volt mode za Vcore radi bez beda jelda? Netko napravio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, i ja tražim tu ploču, ali nema je više nigdje, ni SATA2 ni VSTA...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ovak. U eurotradeu nema, na webu pise da ima jer jer bilo prije. Pogledao sam na www.nabava.net i tamo je bilo jos 3 ducana. Sva 3 sam nazvao i nema. Pitam ih hoce li narucit, i covjek kaze da nisu opce dobavljive vise. Treba mi bas ta ploca inace moram mijenjat graficku, a ne treba mi jaca od R9700Pro, jednostavno zelim izbjec dat 500kn vise za graficku jos. NO evo next pitanje. Koju MBO iskljucivo nF4 uzet ak ovo ne nabavim ? SLI nula bodova. Do sada sam imao EpOX i nekak mi se cini da je to super kvaliteta. Da opet uzmem epox i koju? Oprostite, nisam bas u tim vodama vec neko vrijeme. Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle nisu Asrock Dual (nešto) jedine ploče sa AGP utorom, makar mi nije jasno zašto ne mjenjaš grafu jer od 9700grafe nemaš baš nineke koristi kao igraće platforme danas (slab ti je to GPU za nove igre i slab raspon toga što podržava) i ako zbog toga mjenjaš proc onda si da prostiš - puko ko petarda... Inače ima NF3 ploča sa AGP utorom a NF4 je SAMO PCI-e zapravo to je i (ajmo tako reći da ne kenjam sad bezveze) jedina razlika između njih... Prema tome pročešljaj prvo tržnicu par dana (dosta ljudi sad prodaje NF3 ploče jer lagano ide prema C2D i PCI-e stvarčicama) pa ako se ništa ne pojavi onda pređi na dućane...
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Kupujem novu MBO samo zato jer mi je krepala NF2 ploca pa sam bio prisiljen ili kupiti novu nF2 plocu ili dat nesto vise za razliku A64 proca i nove ploce. Vjeruj mi, za Keil uVision, .NET i slicne aplikacije za razvoj softvera ne treba jace od R9700Pro ![]() Dobro ajde, volim i Colina5 odvozit tu i tam no on radi na 50fps sve full s tom karticom. Hocu što jeftinije proc, glupo mi je kupit nešto sto mi ne treba i necu nikad iskoristit ak moram platiti vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Inače MadID ako ne želiš mjenjat grafu a želiš s939 uzmi NF3 ploču tipa DFI LP NF3 (imaš jednu na tržnici)
![]() |
![]() |
#9 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|