Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2007., 11:42   #1
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Nema :-(

Vec 2 tjedna bezuspješno pokušavam kupiti Asrock 939 Dual SATA2.
U kvarku više nemaju kao ni u ostalim dućanima (nasao u jednom, nikad cuo, web koma, cijene 10% vise nego inace, ne mislim tam kupiti, sto ak ce mi trebat garancija itd).

Nitko ne prodaje na newsima niti tu :-( Radim trenutno na PIII 666MHz i 192MB RAMaa, a na polici u kutiji A64 čeka i čeka

Ima netko ideje di kupit MBO? Hoce netko mozda prodat? Za primjerak s garancijom nudim odmah 300kn.

DA ovo bas ne bude OT zanima me jos jedna stvar.
Volt mode za Vcore radi bez beda jelda? Netko napravio ?
Mad ID je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2007., 11:51   #2
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Da, i ja tražim tu ploču, ali nema je više nigdje, ni SATA2 ni VSTA...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2007., 12:22   #3
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
jes gledao u eurotrade-u?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2007., 12:27   #4
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Citiraj:
Autor blablu Pregled postova
jes gledao u eurotrade-u?
Hvala. Ima
Nesto skuplje (474kn) no pise 2god garancije, inace daju 1god. tako da tih 40kn više nije tesko dat.
Staro 16.01.2007., 10:07   #5
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Ovak.
U eurotradeu nema, na webu pise da ima jer jer bilo prije.
Pogledao sam na www.nabava.net i tamo je bilo jos 3 ducana. Sva 3 sam nazvao i nema. Pitam ih hoce li narucit, i covjek kaze da nisu opce dobavljive vise.

Treba mi bas ta ploca inace moram mijenjat graficku, a ne treba mi jaca od R9700Pro, jednostavno zelim izbjec dat 500kn vise za graficku jos.

NO evo next pitanje.

Koju MBO iskljucivo nF4 uzet ak ovo ne nabavim ? SLI nula bodova. Do sada sam imao EpOX i nekak mi se cini da je to super kvaliteta. Da opet uzmem epox i koju?

Oprostite, nisam bas u tim vodama vec neko vrijeme.

Pozdrav !
Staro 16.01.2007., 13:08   #6
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Gle nisu Asrock Dual (nešto) jedine ploče sa AGP utorom, makar mi nije jasno zašto ne mjenjaš grafu jer od 9700grafe nemaš baš nineke koristi kao igraće platforme danas (slab ti je to GPU za nove igre i slab raspon toga što podržava) i ako zbog toga mjenjaš proc onda si da prostiš - puko ko petarda...

Inače ima NF3 ploča sa AGP utorom a NF4 je SAMO PCI-e zapravo to je i (ajmo tako reći da ne kenjam sad bezveze) jedina razlika između njih...

Prema tome pročešljaj prvo tržnicu par dana (dosta ljudi sad prodaje NF3 ploče jer lagano ide prema C2D i PCI-e stvarčicama) pa ako se ništa ne pojavi onda pređi na dućane...
Staro 16.01.2007., 13:29   #7
Mad ID
Premium

Mad ID's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Gle nisu Asrock Dual (nešto) jedine ploče sa AGP utorom, makar mi nije jasno zašto ne mjenjaš grafu jer od 9700grafe nemaš baš nineke koristi kao igraće platforme danas (slab ti je to GPU za nove igre i slab raspon toga što podržava) i ako zbog toga mjenjaš proc onda si da prostiš - puko ko petarda...
Inače ima NF3 ploča sa AGP utorom a NF4 je SAMO PCI-e zapravo to je i (ajmo tako reći da ne kenjam sad bezveze) jedina razlika između njih...
Prema tome pročešljaj prvo tržnicu par dana (dosta ljudi sad prodaje NF3 ploče jer lagano ide prema C2D i PCI-e stvarčicama) pa ako se ništa ne pojavi onda pređi na dućane...
Ma beži : evil :

Kupujem novu MBO samo zato jer mi je krepala NF2 ploca pa sam bio prisiljen ili kupiti novu nF2 plocu ili dat nesto vise za razliku A64 proca i nove ploce.

Vjeruj mi, za Keil uVision, .NET i slicne aplikacije za razvoj softvera ne treba jace od R9700Pro Igram ponekad belu na tportalu..
Dobro ajde, volim i Colina5 odvozit tu i tam no on radi na 50fps sve full s tom karticom.
Hocu što jeftinije proc, glupo mi je kupit nešto sto mi ne treba i necu nikad iskoristit ak moram platiti vise.
Staro 16.01.2007., 14:41   #8
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Nije istina postoji Gigabyte sa NF4 chipsetom i AGP utorom samo ne znam dal ih još ima kod nas.

Inače MadID ako ne želiš mjenjat grafu a želiš s939 uzmi NF3 ploču tipa DFI LP NF3 (imaš jednu na tržnici)

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je online   Reply With Quote
Staro 16.01.2007., 14:47   #9
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mad ID Pregled postova
Ma beži : evil :
Kupujem novu MBO samo zato jer mi je krepala NF2 ploca pa sam bio prisiljen ili kupiti novu nF2 plocu ili dat nesto vise za razliku A64 proca i nove ploce.

Vjeruj mi, za Keil uVision, .NET i slicne aplikacije za razvoj softvera ne treba jace od R9700Pro Igram ponekad belu na tportalu..
Dobro ajde, volim i Colina5 odvozit tu i tam no on radi na 50fps sve full s tom karticom.
Hocu što jeftinije proc, glupo mi je kupit nešto sto mi ne treba i necu nikad iskoristit ak moram platiti vise.
Onda si kupi nešto sa integrirkom gore i amen...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno