|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
audigy SE problemčić
uzeo sam audigy SE i nakon što sam je stavio više ništa ne čujem na prednjem ulazu za zvuk na kučištu... Moram napomenit da nisam prvo deinstaliro drivere za AC '97 nego tek nakon instalacije Audigy-a. Ali opet, kakve to veze ima s f_audio konektorom. Tj, sigurno f_audio ima vez s integriranom zvučnom, ali znači li to da f_audio neće rait ako imam audigy to je malo blesavo, ali eto pliz help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Front ti neće radit ako u control panel/sound devices ti je odabran audigy. Kad hočeš na front panel tam o odabereš da ti zvuk ide preko ac97 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam i opet ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
otkvačio jumper?? ne znam kako misliš, jer morao sam skinit jumpere da bi uključio kabel u f_audio uglavnom, prilično sam siguran da nije hardwerski problem u tom smislu moguće da se kolju zvučne možda? i nisam dobio odogovor je li moguće nekako povezaz f_audio sa audigy-em ? pliz pliz help :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj ako ima na audigyu pinovi za front panel, onda možeš spojit. Ne znam kako izgleda točno audigy da bi ti opisao postupak. A hamm misli da ti je ispao jumper ili si ga stavio na krivo mjesto za front panel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma digo sam ja one jumpere...ne znam koji drugo jumperi.. nego, sve je uredu, disejblo sam u biosu onboard zvučnu pa opet enable-o i sd smo switcham između onboard zvučne i audigy-a ovisi koristim li zvučnike ili front panel audio ![]() hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|