|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ATI RADEON X800XT
Evo registrira san se na ovaj forum djeluje jako poučan i da ima membere koji ipak nesto znaju o informatici! POZDRAV SVIMA LJUDIMA DOBRE VOLJE ![]() Zanima me koliko bi moga dobit para za svoju grafičku karticu ATI Radeon X800XT DDR3, 256MB? I dali mi se isplati prodavat je ili bolje da pričekan da se slegne ova nova generacije dx10 kartica pa da onda kupin jednu takvu! ??????? UNAPRIJED ZAHVALAN!:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobro došao na forum, nadam se da si pročitao pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php A uzeo bi umjesto te kartice što? Mislim, ta kartica i dalje može sasvim pristojno vrtiti igre. Jedino ako nisi zagriženi gamer. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
DX10 neće još neko vrijeme zaživit, jer je Vista ready, a Vista za sad nije toliko gaming popularna. Jedino ako ne naprave patch za XP... Ali ne isplati se prodavta x800xt ona mora vrtit sve igre bez kašljucanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
volija bi uzet nesto sta ce mi bit k dok ne uzmen neku isto dobru directx10 graficku za cijenu cca.2500kn al to ce potrajat bar jos godinu dana prema mojin procjenama dok se slegnu malo te dx10 grafičke kartice! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|