|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
FTP
Evo ošo sam si napravit FTP server za tu namjenu sam odlučio koristiti besplatnu verziju Serv-U programa. Pošto imam dinamički IP i modem mi je u route modu prijavio sam se na no-ip.com i napravio host koji sam onda upisao u odgovarajuče polje u Serv-U i sad kad se netko pokuša spojiti na moju ftp adresu koju sam dobio na no-ip.com pojavi mu se log in prozor u kojeg upiše username i pass što ovaj prihvati ali tu počinje moj problem naime ja ga vidim da je on spojen na moj server preko Activity prozora u Serv-U ali njemu se zadani folder na mom disku neželi otvoriti. Nego dobije poruku da se nemože spojiti na tu stranicu ili pokaže ovaj error: http://img226.imageshack.us/my.php?i...board01kw4.jpg modem/router mi je Simens C-010-I radi u route modu otvorio sam Server-U port u Virtual Sever-u i firewall sam ugasio ali opet neradi znači nije u tome problem. Također imam instaliran No-IP DUC ako znate pomozite pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Očiti ti signal dođe do servera pa tako znači da nije problem u routeru, NAT postvakama ili pak fie+rewallu. Mislim da su, u principu, moguća dva najčešća problema. 1.) Jesi li dobro postavio usere i passworde i odredio ovlasti za tog usera koji se pokušao konektirati? Probaj još jednom provjeriti. 2.) Mnogi bolji FTP serveri kuže kada se pokušava konekcija napraviti iz browsera, a kada iz FTP klijenta, i onda ne dozvoljavaju konekcije preko browsera (čak niti uz ispravan username i password) pogotovo ako nije na serveru omogućeno anonimus konektiranje.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|