|
![]() |
#1 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
AutoPatcher - dobar ili loš?
Nisam do sada koristio AutoPatcher. Može li mi netko tko je probavao update Windowsa sa njime reći da li ga se isplati koristiti, da li stvara kakve probleme? Što mislite, da li je bolje imati Win XP SP2 bez ikakvih update nakon SP2 ili je bolje updateati sa AutoPatcherom?
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
AutoPatcher??hmmm jako dobra stvar....stavi sve updatove u jednoj instalaciji....i samo jedan restart....bolje je sigurno od samih sp 2....bolji izgled..nove teme naravno....bolja zaštita..itd......svakako updejtaj......pa imaš i još raznih toolova..i stvari..poput powertojsa i windows media playera 10..itd..moja preporuka! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja se naježim čim čujem bilo kakav update od Microsofta, znam da je odmah spyware unutra i takve stvari. Ja imam SP2 bez nadogradnji ikakvih i sve mi radi savršeno ( presavršeno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakvi spyweri???Na updateovima za windowse......Ma daj da se to sazna microsoft bi gadno na***o....imam sve updatove do sad i nikad greške.....izvrti spyware doctor pa češ vidjet da nema spywera.....uz zone alarm nemaš problema na netu...Updatovi su da se popravi svi bugovi i propusti u sigurnosti..a ne da ih naruše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Degustator
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#7 |
Banned
|
Istina,ako XP sa updateovima radi lošije,tj. nestabilnije..ja to barem nisam skužio do sada..onda stvarno ..: lol2 : ...ja sam ih sve šiknuo na komp,od themesa do ne znam,speed utilitya..i tako nekih sitnica..nije to loše imati.. Makar,sad me čeka reinstall..nisam ga pune 2g radio..bit će veselo.. ![]() Znači AutopatcherXP,: goood : sve ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Updateove ne koristim,ali autopatcher da. Nisam imao primjedbi jos na njega,tak da... ![]()
![]() |
#10 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Zadnja verzija je za studeni, al imas i update za prosinac i jos neki patch za isti mjesec u kojem je nest ispravljeno - ne znam točno što - nije mi se dalo čitat ![]() Evo link i za onaj patch. Instaliras si prvo full release pa update pa patch (bit će ispravljeno u siječanjskom izdanju) i nakon svega toga pokrenes ga da ti update-a win, već prije instalirani update-i su ti označeni plavim slovima i njih nije potrebno instalirati. Imas i nekih powertoys dodataka al nemoj instalirati sve bezveze a na kraju ti neće trebat. P.S. Samo pripazi da skines za XP : hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Koristim AP vec vise od godinu i pol i samo najbolje... Instalira sve critical i recommended te additional updateove. U zadnjoj verziji ima i IE7 i WMP 11 (naravno da bi se to dvoje instaliralo moras imati legalne Windowse), inace se ne instalira, te Windows defender (koji se instalira bez obzira da li su legalni ili ne). Po defoultu ne instalira Windows Genuie Tool, ali mozes i to instalirati ako bas hoces. Uz sve nabrojeno ima jos hrpu tweaka koje mozes odmah instalirati da ne moras koristiti neke dodatne alate za tweakanje XPa. Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Slažem se, AP jako dobra stvar, ali trebaš biti jako pažljiv kad stiskaš one kvačice, da ti se nebi dogodilo ko meni da se neke stvari promjene ??? Recimo, ja sam nešto "opalio", pa se promjenio naćin gašenja kompa (preko logoffa, pa dalje), strašno nešto tako da sam na kraju puknuo reinstal. Nebi mi bilo žao da to do sada nisam radio jako puno puta.....no, rekli bi: događa se to i expertima....ha, ha... bokić
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rambus 3xtr1m
|
I sta ste bolje dobili sa updejtovima a da već nije u SP2. Vam je kompjuter brži? ( manualna optimizacija procesa) Manje vas napadaju virusi? (AVG, Lavasoft, Zone alarm) Kompjuter je stabilniji? ( stabilnost kod windowsa u većini ovisi u Hardweru) Zakrpe za internet explore? ( šta to netko koristi uopće) Zakrpe za Media player? ( od prvih verzija winampa to nitko ne pokreće) Jednostavno ne vidim razloga zašto stavit zakrpe... I, postoji spyware u windowsima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
Media player je po meni sasvim solidan,ne znam zašto ga toliko napadati..winampom nitko ne gleda video,ja ga nisam upoznao još...osobno preferiram BSplayer..ali MP u zadnjim inačicama odlično funkcionira.. IE update..a slušaj..mi u HR imamo koliko toliko sreće da nas ne hakiraju toliko i nemamo sigurnosnih problema kao recimo Ameri..tamo se zna dogoditi da im preko cookiesa maznu cijelo brdo informacija..upravo preko IE-a..ima nešto onda i od tih updatea... I ne mislim da stabilnost kompa ovisi samo o HW..pazi,možeš imati najnoviji,super turbo ne znam šta..proc na 10ghz..i brdo gluposti ali ako nemaš stabilan OS sve ti pada u vodu..sjeti se razlike 95tice i 98 recimo SE..pa to je nebo i zemlja..u svemu..programska podrška je najbitniji dio u računalnom svijetu..to bi trebao znati..kakav HW,svaki mulac može tati opeljušiti novčanik i uzeti komp..ali treba ga znati podesiti..evo ja imam prvu reinstallaciju XPa u zadnje 2.5-3g..nikad nisam problema imao.. Stabilnost kompa,samim time i HW ovisi isključivo o driverima unutar XPa..i nema tu filozofije..dat ću ti samo jedan primjer Viste sad..imaš drivere za nvidiju,i ati..tu polako priča prestaje..pa ti ne radi recimo printer,pa skener nema za vistu drivere..pa firewire ne prepoznaje,pa mrežnu..hrpa neugode upravo zbog drivera..i updateova...u softu je sve.. Isprike moderatorima..na duljini..: bonker : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rambus 3xtr1m
|
A šta će nama malim korisnicima uzet od informacija? Moje korisničko ime i šifru od pcxperta? Pod spyware Alexa je bila spominjana i imaš 2 usera Help assitant i support preko kojih te microsoft može kontrolirat. Ne želim se svađat, to je moje mišljenje o updejtu i molim vas da ga poštujete. Nisam mulac koji je prvi put u životu vidio windowse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Ha čuj..kontrolira nas i MUP,i USKOK,i T-Com,i Vip..svi nešto prisluškuju,kontroliraju,nadziru..šta ti tu možeš..zatvorit se u špajzu do kraja života..čuo sam za to,slažem se da sux Alexa..nisam toliko upućen u to,ali čini mi se da je dosta bezopasna..taj spyware barem..ne znam.. Nitko se ne svađa..joj..odmah takvo razmišljanje..iznosimo stavove samo..:burn: ...cheers! Ne postoji li izbor,mislim..pa autopatcher ti sam nudi tzv. kvačice..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Hvala ekipo! Zaista ste se puno raspisali. Puno ste mi pomogli. Moram reći da su ljudi na ovom forumu zaista korektni i nesebični! Čini mi se da što god pitaš, ako ekipa zna, odmah dobiješ odgovore - puno njih i pametne prije svega. Istina da imam nekih postova na koje nema niti jednog odgovra, ali to je sigurno zato jer nema onih koji se time bave. Ljudi, mučos gracijas ![]() Nemojte zamjeriti, imam još neka pitanja. Ima li kakvih iskustava u razlikama između Light verzije i Full? Koju biste preporučili (bandwitch i brzina mi nije problem). Ja sam mislio o light verziji jer me brinu PowerToysi. Vidim da neki od vas spominju PowerToyse i zanima me što mislite o tome. Naime, Microsoft kaže da za njihovo korištenje mora biti Reginal Settings na Engleski, a meni treba na HR pa me zanimaju vaša iskustva. Zar Vi koji to spominjete koristite Windoze sa Engleskim regonalnim settingsima? Može li se u AutoPatcheru baš sve komponente birati sa kvačicama ili se neke automatski instaliraju htio ti to ili ne?
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() Zadnje izmijenjeno od: beroland. 08.01.2007. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Slušaj, ja koristim AP nekih dvije godine, koliko se sijećam, uvijek full verziju, nikad problema. Istina, ne postavljam sve odreda, nego samo sekjuriti pečeve, a ovo ostalo čitam, pa ako vidim da ću imat neke koristi, onda i to postavim. Uglavnom, skini zadnju full verziju, pa onda "peč" nakon nje i redom ih postavi i "odradi". Nema ti smisla birat sve stvari. Izgubi malo vremena, pročitaj šta piše u opisu. Pri startanju Autopečera dobiješ opciju da ti on provjeri koje su ti opcije već instalirane na kompjuteru, pa ih "odznači", a ostavi samo one koje nemaš (ovo ne vridi za sve opcije, odnosi se uglavnom na sekjuriti). Ta je opcija dosta korisna, pa preporučam da je potvrdiš kad te upita.
![]() |
#21 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Stavis na komp xp-AntiSpy (zadnja verzija 3.96-4) i preko njega onemogucis u Windowsima sve sto ti se ne svidja ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|