|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
izgubljen u socketima...
Evo baš si razmisljam... dobio sam nove zvuncike i moja ploca ne podrzava potpuno 5.1 sustav pa mi treba nova. Mislio sam uzet takoder neku nforce2 koja podrzava 5.1, ali opet nekako predugo imam ovaj komp i možda je vrijeme da kupim nekaj novo. E sad tu dolazi do problema jer zadnjih 2god slabo pratim kaj se događa tako da sam izgubljen u svim ovim socketima, matičnima, procesorima itd... Dali da gledam samo AM2 socket ili 754/939 takoder? Hoce li AM2 socket biti sad dugo kao sto je bio i socket A ili ce za koji dan/tjedan/mjesec doci neki novi?? Znam da tu ima entuzijasta koji vole o ovome pisati, a ja nemam vremena surfati i traziti sve o novim socketima itd... hvala na razumjevanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupi Audigy SE za te zvučnike a onda stavi napravi novu temu u konfiguracijama sa lovom sa kojom raspolažeš za novi komp ako ga misliš sad uzimat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ma uzel sam NF7-S tak da sam kad svoju prodam na 0 stose love tice... to mi je ipak nekak bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
to tvoje jos uvijek sve dosta dobro zvace. prelazak na neki drugi AMD ti se nebi trenutno bas isplatio. krpaj se jos malo s time skupljaj pare za neki c2d...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|