|
![]() |
#8221 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Danas je bilo za bogove. Kod bake utrčala zagorska purica i, blesača, sama uskočila u rol. Malo finih mlinaca uz to, ubil sam se ko stoka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8222 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Noćas sam nasolio malog pu-ajceka, ujutro je već bio gotov ![]() Francusku sam još preključer, sarma je već degustirana. Upravo se radi voćni kolač (biskvit, pa par vrsta voća u želatini, šlag i gore popikane višnje) Za ženu sam dovukao dva 1.5l Heinekena, ja si gruntam izneđu bambusa (Babić tak jasno) ili Žuje i Fresssha... Dragi moji Žderonje (i Žderonjice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I mi smo jučer nasolili malog pajceka, samo kaj ga je tata umjesto NA škrinju, stavio U škrinju preko noći i zamrzo se i sad za ručak imamo samo sarmu, i francusku salatu. LOL. JEDINA stvar koju je tata trebao napraviti osim da sjedi ispred kauča; JEDINA. Mama bjesni u kuhinji, dere se tati na mob mislim da će se rasplakati, pokušat ćemo nekako popravit situaciju... Evo, muškarci. Sretna vam nova godina! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8224 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Ladybug Baš mi je žao, ali će Vam zato pajcek biti slađi. Ja upravo pećem komad od 5-6 kg odojka. Ostavit ću ga jedno 1:30 sati ispod alu folije da se dobro predunsta, a onda ću ga odkriti i postepeno pojačavati temperaturu i podljevati da dobije lijepu reš kožicu. Francusku nismo radili. Poslao sam ženu sa zdjelicom kod moje mame, a prekjučer sam ju poslao s loncem kod svoje mame po sarmu koju smo jučer kuhali. ![]() Lijepo se provedite. Nadam se da ću se i ja lijepo provesti makar radim. : suicide
![]() |
#8225 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja ga zato solim na veš-mašini (mašina je u kuhinji a škrinja u maloj sobi u kojoj držim knjige i hardware) Budući da sam se odojak za punicu sjetio nasoliti tek u 3.30 jučer sam si raspored (vađenje/prvo/drugo soljenje) napisao na papirić i zakeljio na monitor. Tako da je bar to prošlo kak treba. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8226 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Tata priprema sada sarme, jos jedno sat vremena ce se krckati na vatrici...jedva cekam da navalim. A navecer...eh, ma necemo pretjerivati naravno, kao i inace. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8227 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Idem ja papat, odojak skoro gotof, mislit cu na sve vas kod ga tamanim. Sretna Vam Nova i neg bu puno fine klopice. Uzivajte @Amdejac - mislili bumo na tebe dok se opijamo i prežderavamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8228 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
eh zderonje drage napokon i ja da zatvorim godinu ,evo napokon nekih slika od zdere i jos svima zelim dobru i uspjesnu Novu godinu 1.http://img464.imageshack.us/my.php?i...dera000yy0.jpg 2.http://img464.imageshack.us/my.php?i...dera001zg6.jpg 3.http://img211.imageshack.us/my.php?i...dera002od9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8229 |
Super Moderators
|
Sudeći po faci-AMDejcu bezalkoholni Cool nije baš najbolje legao... ![]() http://img464.imageshack.us/my.php?i...dera000yy0.jpg
![]() |
#8230 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...sve najbolje u 2007... ![]() što se klope tiče...kod nas se klopala pohana i pečena piletina, domaće kobasice (pečene), francuska salata, gravče na tavče ![]() ![]() ![]() ...za danas sam izvadila iz škrinje sarmu....da se malo oporavimo od previse hrane :P
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 04.01.2007. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8231 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Sve najbolje u 2007. ![]()
![]() |
![]() |
#8232 |
Super Moderators
|
Danas budem sredio sarmu do kraja, taman je fino odstajala: nuts :
![]() |
#8234 |
Guest
|
Meni bi sad dobar čušpajz dobro sjeo. fini topli s još kruhom i to je to! |
![]() |
![]() |
#8235 |
Super Moderators
|
Ja sam si još preključer kuhal juhicu-da malo presječem tešku hranu ![]()
![]() |
#8236 |
mrzi zimu
|
eeee...vidis, to je dobra ideja ![]() ![]()
![]() |
#8238 |
Super Moderators
|
Danas paradajz-juha, pohani ćiknšit, pire+kristalka. Za desert-puding od čokolade ![]()
![]() |
#8239 |
Moderator
|
Svinjski but pečeni u roli + krumpir pečeni isto u roli. Fenomenalno...iako malo suho meso, krumpir i jedan Freeeesh je pomogao ![]()
![]() |
#8241 |
mrzi zimu
|
dajte mi vec jednom recept za tu musaku ![]() ...ja sam jucer radila punjene tikvice mljevenim mesom i sirom, pire uz to... a za danas sam planirala dinstati grasak s mrkvicom i kobasice uz to ![]()
![]() |
#8242 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Musaka
Sastojci : krumpir 1 i1/2 kg, faširano 1/2 kg mješano, luk, crvena paprika slatka i ljuta, češnjak, ulje, vrhnje kiselo, jaja, vegeta, biber. Skuhati krumpač na ploške do pola, zdinstati na ulju dvije tri glavice luka da zažuti i dodati pred kraj tri režnja češnjaka i na to baciti faširano i prodinstati da nema grudica mesa. Tvrdo skuhati 5-6 jaja.U nauljenu vatrostalnu ili duboki protfan staviti red krumpača, red na kolutove narezanih jaja, pa red zdinstanog faširanog. U posebnoj posudi pripremiti preljev. Dva crvena kisela vrhnja, vegetu, biber, papriku i dodati vode ovisno o količini složenog u vatrostalnoj. Zalijati i dobro protresti da se prožme. Staviti u pećnicu na 200 C i još pola sata od kada prokrčka tj. pustiti da se ukuha i zgusne po želji. Na kraju navinuti infra grijač odozgora da se uhvati i zapeče korica. Uz faširano, može se još ubaciti i kranjske narezane na ploške ili domaće dimljene kobasice.
![]() |
#8244 |
mrzi zimu
|
hvala ![]() to cu probati ovih dana...i da amdejac, i meni isto nekak kuhana jaja vise pasu uz francuski krumpr...tako da cu musaku napraviti bez jaja ![]()
![]() |
#8246 |
Super Moderators
|
![]() |
#8247 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sinoc zena spremila Kanelone. Da pojasnim Jelcu... ![]() Malo deblje slane palacinke, kad se ispeku, stavi se sunka, sir i po zelji malo pancete, zarola se, prelije se umakom bolonjez (prethodno pripremljenim) i stavi se 15tak minuta u pecnicu da se zapece. Ja nakon toga dodam i malo parmezana i onda : nuts : : nuts : . . . ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8248 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Jer ovo mi zvuči preodobro....
![]() |
![]() |
#8249 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dođe ti na isto samo nije "nobl" ime papice.... Pasta Carbonara mi je bolja od cannellona-frendica radi super sa vrganjima i nekakvim ludim umakom od vrhnja, za prste polizat...: nuts : Danas je bio carski doručak kod punice-luk, špek, gljive i domaća jajca-ubio sam se tako da još nisam ručao. ![]()
![]() |
![]() |
#8250 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 10.01.2007. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|