|
![]() |
#32 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma prvo se pol sata pokreće i kad se pojavi onaj prvi screen gdje stoji lik i cura i gdje piše koja je verzija igre, tu opet stoji i onda izbaci iz igre. EDIT: A Matto4 se neće uopće pokrenut, nakratko samo blicne Command Prompt prozor...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Strichek Moderator
|
Problem sa zvukom je bio u Compatible Modu, to je kad ja uvijek sve uključim što se zvuka tiče ![]() Igra nije baš onako lijepa kao na onim slikama al nije ni puno lošija, što se tiče loadanja, resetirajte komp nakon što se instalira igra jer ćete inače izgubit volju za igranjem kad vidite koliko mu treba ![]()
![]() |
#37 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#39 |
EMP moderator
|
Evo nekako pokrenuo Far Cry s patchem... Igra je prije patcha imala dosta bugova, al nakon patcha 1.4 ih ima još više. Recimo, ubiješ nekog lika i umjesto da padne dole, on trči na mjestu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#41 |
Pink Floyd fan
|
Dok čekamo i igramo Matu: www.gamespot.com Zgodno za pročitati, posebno onaj dio o SC; DC, QC, DX9, DX10: We have already implemented within CryEngine 2 our multicore technology, so out of the box Crysis does configure itself toward single-core, dual-core, quad-core, or multicore configurations alongside DX9, 10, XP, Vista, 32 bit, and 64 bit. We do not plan to use physics processors at this stage, though, since we did not see the direct beneficial impact in our software. Our in-house physics engine runs fast enough and spreads over multicore CPUs if needed to make Crysis a next-gen experience on that front.
![]() |
#42 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja instalirao farcry, stavio patch 1.4 (nakon što sam stavio sve druge), instalirao matto4 i neradi mi miš u igri. Nema šanse da čekam da mi se opet sve instalira
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pink Floyd fan
|
Đisus2, tamo gdje si skinuo 1.4 bile su dvije verzije ako si skinuo stand alone onda samo njega instaliraš. Nego evo još jedan mod: Far Cry Mischief in Paradise v5.0 Mod isto je SP. Nisam još probao, ali se baš skinuo.
![]() |
#47 |
EMP moderator
|
Ne, cumulative verzija sadrži i prethodne patcheve, a za standalone treba imati i prethodne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja nisam ni skidao 1.4 nego samo 1.33. Ne da mi se skidat patch od 180MB+390MB igre. Puno za mene(3GB limit). Koliko vidim i nema razloga stavljat taj 1.4, sve neki problemi s njim... Jos nisam skinuo Matto4 ali budem... EDIT: Moj 1.33 patch je tezak svega 21MB, je li to sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sorry vecky, nisam bio skužio da thread ima 2 stranice. Radi mi Matto, ali mi se niti malo ne sviđa i odmah sam ga uninstalirao
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Opet isto. Reinstalirao i dodjem na isto mjesto Start i ...... rog, nista damn, steta. Neda mi se isponova instalirati FarCry i sve ostalo. Probat cu kad budem radio format c: ![]()
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jesu li i vama pokreti mišem malo čudni? Miš mi je preosjetljiv na minimumu, a kad zumam onda je pretrom. U svakom slučaju dosta otežava ciljanje (mozda se logi driveri kolju s modom)? Miš je G5 namješten na 800dpi.
![]() |
#60 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja ovo ne kuzim bas, zapravo ne kuzim uopce. Skinuo sam taj 1.4 patch onaj od 180MB jer imam 1.00 verziju i kad hocu instalirat taman poslje onog koraka kad se slazem sa uvjetima koristenja pocnem stiskat next tam di odabirem koji du directory instalirat i nista stiscem next a on samo stoji i stoji, jel ima ko kakvu ideju? nesto sam malo po google pogledo al nisam nis naso. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|