Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2007., 19:21   #1
sekirka
Registered User

sekirka's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Powercolor Radeon AIW X1900GT ‎TV izlaz

Pozdrav forumaši!!Imam problem vezan uz dotičnu grafu,a to je:ne prepoznaje mi priključeni tv prijemnik!?Na postavkama mi ne može uključiti drugi displej,samo malo slika zatitra i ništa??Kod opcije tv detected ista stvar....imal sam prije atijevu grafu ali se ne sjećam da bi bilo takvih problema pa ako neko ima sličnih iskustva pomoč je dobrodošla.Zahvaljujem.(provjerena 2 tv prijemnika i 2 scart kabela)
sekirka je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2007., 20:24   #2
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Daj probaj u catalyst control centru pod
1. Display options ukljuciti Force TV detection pa onda
2. U display manageru prebaci tv ikonu u onu kucicu desno od monitora
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2007., 20:31   #3
sekirka
Registered User

sekirka's Avatar

Probano..... ništa,samo zatitra displej.
Staro 03.01.2007., 20:31   #4
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Kako si točno spojio? Ja sam uzeo onaj adapter na kojem imaš D-SUB izlaz, scart izlaz, audio i video ulaz. Na scart izlaz sam spojio scart adapter i iz njega s-video -> RCA kablom doveo sliku na TV, a zvuk preko "lopova" sa zvučne i opet iz scart adaptera na TV preko RCA/kompozitnog kabela. To radiš kad je isključeno sve... TV upališ na AV kanal, provjeriš da li je na scart adapteru onaj prekidač postavljen na out, upališ komp i trebao bi ti prepoznati TV. Ako neće, uključi force TV detection...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2007., 20:39   #5
sekirka
Registered User

sekirka's Avatar

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kako si točno spojio? Ja sam uzeo onaj adapter na kojem imaš D-SUB izlaz, scart izlaz, audio i video ulaz. Na scart izlaz sam spojio scart adapter i iz njega s-video -> RCA kablom doveo sliku na TV, a zvuk preko "lopova" sa zvučne i opet iz scart adaptera na TV preko RCA/kompozitnog kabela. To radiš kad je isključeno sve... TV upališ na AV kanal, provjeriš da li je na scart adapteru onaj prekidač postavljen na out, upališ komp i trebao bi ti prepoznati TV. Ako neće, uključi force TV detection...
Učinjeno sve upravo tako(bez lopova),ali ništa.Ne reagira.
Staro 06.01.2007., 20:43   #6
sekirka
Registered User

sekirka's Avatar

Sređeno tj. rješen problem.Stvar je bila u tome da sam imao monitor priključen na DVI izlaz prek DVI-adaptera(činilo mi se zgodnije rješenje nego da mi svi priključci vise na jednom kablu)Na tako spojenom sistemu nema slike na TV-u preko skarta!!Preko skarta mogu gledati stvari s kompa ako prebacim prioritet na TV(normalno tad mi se monitor gasi)ali ne mogu dobiti sliku na monitoru i tv-u istovremeno jer mi komp ne prepozna priključeniTV.Eto toliko,pozdrav i hvala na trudu!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno