|
![]() |
#32 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
posto vec ne mogu skinuti sajlensera..dali postoji neki program s kojim cu mu smanjiti okretaje? probao s ati tray tool, speed fan i sa ATITool..sto god da radio sajlenser i dalje ronda isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#36 |
Pod naletima kopita zla
|
cek znaci ti kazes da kada ti grafa dode do 40C° vent ti radi na 5% snage? mislim da je to premalo... edit: pokusao sam smanjiti..ali i dalje roda..imam osijecaj da se ne smanjuje brzina venta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pod naletima kopita zla
|
evo kad sam se ovdije vec zalio na silencera imam pitanjce grafa mi ima jos 11mj garancije kupljena je 16.11.2005...uglavnom...grafa je nabavljena iz diskonta 24 posto je meni prozujao silencer a on je "stock" cooler na grafi dali je mogu reklamirati jer mi je silencer bucan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
da....ako je više nema u prodaji(a sigurno je nema)onda uzimaš neku dotičnu za tu lovu...osim ako ti se ne nađe neki pametnjaković od prodavača i pone te zezat!Iako mislim da radi kolera neče mjenjat grafu..možda ti stave neki drugi što je njima isplativije a riješili su problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Oni gledaju zadnju cijenu koju su imali te dobivaš natrag novce ili drugi hardware,ako taj nemaju |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|