|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ventilator
Zna li netko di se u Zg moze kupiti ventilator 150x150 za neku normalnu cifru? I ak moze 12V.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hm neznam, znam da su BUGovci nesto petljali s 150*150 ventom, ako ti nije problem pricekat do sutra budem ti aj rekao adresu i ducan (neznam napamet) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ak mislis na onaj clanak u bug-u o vodenjaci onda ne treba imam. Zanima me ak znate neku drugu lokaciju. Samo nemajte prati po cipoteki jel im tamo kosta 600+ kn. Zahvaljujem Marac na trudu.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() A nista imam jos par ideja di bi to moglo biti ali moram prvo to provjerit! p.s: ako se smije pitat, cemu bas 15*15cm sta 12*12 nije dovoljno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Prvo: Sto posto se pitas kaj ce mi druga adresa kad vec znas jednu. A odgovor je taj da poucen mnogim iskustvom kad neke trazis, pogotovo na jednom mjestu, sigurno neces naci pa je to neko osiguranje. ![]() A drugo zake 150x150 umjesto 120x120? Pa zato kaj imam kiler od 180x190 pa bi mi 120x120 bio ipak premali s tim da moram ladit jos i pelta 226W. Razmisljao sam o cetri 80x80 ali to je ipak previse (mislim previse kupovat venta, pogotova kad vidis kakva im je cjena).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|