Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.10.2003., 21:34   #1
tomcat
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Angry Problem s TV in (ulaz) na GForce3Ti200

Bok svima!
Imam MSI Starforce bla,bla, s GeForce 3 Ti200 procom, koja posjeduje TV-in i TV-out konektore. Sa originalnim driverima TV-in radi ko zvečka, ali kod nadogradnje drivera (bilo koje verzije) ova mogućnost ne radi (u Control Panelu kod dotičnog drivera stoji žuti uskličnik).Molim pomoć,jer bez najnovijih drivera ne rade nove igre, a opet nemam TV-in koji mnogo koristim. Kako da to riješim?
Imam WinXP professional, AthlonXP2000+,768 MB RAM,diska ko pljeve.
Hvala!
tomcat je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2003., 22:00   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
mislim d amoras ksiniti posebne drivere za to.....e sad da se jebes neznam kako se zovu ali od na nvidia.com na download drivera, biti ce ti odmah uz detonatore
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.10.2003., 02:19   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by greg SE
mislim d amoras ksiniti posebne drivere za to.....e sad da se jebes neznam kako se zovu ali od na nvidia.com na download drivera, biti ce ti odmah uz detonatore
WDM brijem da se zovu...Kao kod ATI-a.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2003., 16:57   #4
tomcat
Registered User

Da, to je sve u redu, ali WDM driveri se sastoje od nekoliko komponenata, od kojih meni bas taj 'nVidia WDM Video Capture (universal)' ne radi. Probao sam sa skoro svakom verzijom detonatora i svakom verzijom WDM drivera (ima ih manje inačica), pa nista. Samo sa originalnim driverima sve začudo radi. Mozda treba posebno podesavati 'inf' datoteke u driverima?
Staro 12.10.2003., 18:44   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Release Notes:

If you are using a Personal Cinema product with a TV tuner, download the “VIVO and TV” driver
If you are using a VIVO (video in and out) enabled GeForce products, download the “VIVO” driver
Neznam kod NVIDIE ali kod ATI-a se preporuča da prvo staviš WDM drivere i tek onda BEZ RESTARTA drivere za grafulju. Probaj tako.
A i nisam te baš razumio; jesi probao staviti original WDM drivere s CD i neke nove detonatore?
I jesi probao na žuti uskličnik pa update driver/pa ga usmjeriš na folder gdje si instalirao detonatore i WDM?
Staro 12.10.2003., 19:12   #6
tomcat
Registered User

Hvala na podršci. Da, sve sam isprobao (stari WDM-novi Detonatori i obrnuto), no nisam išao obrnutim redosljedom (WDM pa Det.) jer s CDom od grafulje ide po redu i sve radi bajno. Mislim takodjer, da se WDM driveri ne razlikuju toliko iz verzije u verziju kao Detonator driveri, u kojima se, po meni, nalazi greška. Smiješno je da se na MSIevom siteu nalazi link na nVidia.com za drivere, a o support službi i bezbrojnim mailovima koje sam im poslao da i ne govorim. Radije ću odsad švrljat po domaćim forumima, jer sam primjetio da dečki (i možda koja cura) dosta znaju.Vjerojatno je to iskustvo sa različitim komponentama, kojeg pretpostavljam fina gospoda u support centrima NEMAJU! Samo tako nastavite, a valjda cu i ja riješit svoj problem. Samo jos da se naučim stavljati kvačice na slova i bit će dobro. Hvala,dečki!
Staro 13.10.2003., 09:28   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tomcat
Hvala na podršci. Da, sve sam isprobao (stari WDM-novi Detonatori i obrnuto), no nisam išao obrnutim redosljedom (WDM pa Det.) jer s CDom od grafulje ide po redu i sve radi bajno. Mislim takodjer, da se WDM driveri ne razlikuju toliko iz verzije u verziju kao Detonator driveri, u kojima se, po meni, nalazi greška. Smiješno je da se na MSIevom siteu nalazi link na nVidia.com za drivere, a o support službi i bezbrojnim mailovima koje sam im poslao da i ne govorim. Radije ću odsad švrljat po domaćim forumima, jer sam primjetio da dečki (i možda koja cura) dosta znaju.Vjerojatno je to iskustvo sa različitim komponentama, kojeg pretpostavljam fina gospoda u support centrima NEMAJU! Samo tako nastavite, a valjda cu i ja riješit svoj problem. Samo jos da se naučim stavljati kvačice na slova i bit će dobro. Hvala,dečki!
Jesi probao s update driver? Očigledno je problem u WDM driverima koji se iz nekog razloga ne instaliraju pravilno. Probaj. I ono da prvo staviš WDM pa detonatore.
Staro 13.10.2003., 12:34   #8
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
pa nek sve makne, stavio samo orginam WDM drivere i zatim grafulju instalira preko system device update drivers a ne preko nvidia setupa
trebalo bi upaliti
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno