|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Kako printati da mi printer ne stavlja margine na rubove papira - Naime imam laserski printer i htio bih isprintat sliku bez margina sastrane - dakle da zauzima cijeli papir?!?!?!?!?!?!? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
Re: Printanje bez margina
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Koji laserski pisać ? I ako imaš knjižicu od pisaća tamo ti piše od kuda do kuda hvata pisać tj. koliko se maksimalno može približiti rubovima papira ...
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Može se doći nalijevi ili desni rub bez problema. Akonikako onda namjestiš Custom veličinu papira. Gornji rub je manji problem i u večini slučajeva njega možeš dobiti gotovo do ruba ali zato je donji rub problem. Nema printera koji to može do kraja. Za lasere je obavezno oko 5mm. Bliže kraju sigurno ne možeš.
![]() |
#6 | |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Ako mislis na sve onda krivo mislis!
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Pa mene je frend došo žicat da mu isprintam neki rad u AutoCadu jer ga profesor na faxu gnjavi da mora bit bez margina, a njegov ink-jet to ne može. Tak da ja mogu reći: ne znam za pljucača koji može, ali lasera ima. Moj na primjer BTW Printer je odličan, ako razmišaljte od dobrom, ne preskupom (ne znam koliko je sad, prije dve godine je bio 2,500kn) laserskom b/w printeru, ne morate dalje tražiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
btw, kakav je onaj najeftiniji samsung, 12xx model, nesjecma se sad, ali vidio sam da je ultra jeftin (oko 1500 kn) a trebat ce mi laser uskoro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
E greg, greg, pa ti si barem picajzla i sve vidiš inače ![]() |
|
![]() |