|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Bok svima! Imam MSI Starforce bla,bla, s GeForce 3 Ti200 procom, koja posjeduje TV-in i TV-out konektore. Sa originalnim driverima TV-in radi ko zvečka, ali kod nadogradnje drivera (bilo koje verzije) ova mogućnost ne radi (u Control Panelu kod dotičnog drivera stoji žuti uskličnik).Molim pomoć,jer bez najnovijih drivera ne rade nove igre, a opet nemam TV-in koji mnogo koristim. Kako da to riješim? Imam WinXP professional, AthlonXP2000+,768 MB RAM,diska ko pljeve. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim d amoras ksiniti posebne drivere za to.....e sad da se jebes neznam kako se zovu ali od na nvidia.com na download drivera, biti ce ti odmah uz detonatore |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da, to je sve u redu, ali WDM driveri se sastoje od nekoliko komponenata, od kojih meni bas taj 'nVidia WDM Video Capture (universal)' ne radi. Probao sam sa skoro svakom verzijom detonatora i svakom verzijom WDM drivera (ima ih manje inačica), pa nista. Samo sa originalnim driverima sve začudo radi. Mozda treba posebno podesavati 'inf' datoteke u driverima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Release Notes: If you are using a Personal Cinema product with a TV tuner, download the “VIVO and TV” driver If you are using a VIVO (video in and out) enabled GeForce products, download the “VIVO” driver Neznam kod NVIDIE ali kod ATI-a se preporuča da prvo staviš WDM drivere i tek onda BEZ RESTARTA drivere za grafulju. Probaj tako. A i nisam te baš razumio; jesi probao staviti original WDM drivere s CD i neke nove detonatore? I jesi probao na žuti uskličnik pa update driver/pa ga usmjeriš na folder gdje si instalirao detonatore i WDM? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala na podršci. Da, sve sam isprobao (stari WDM-novi Detonatori i obrnuto), no nisam išao obrnutim redosljedom (WDM pa Det.) jer s CDom od grafulje ide po redu i sve radi bajno. Mislim takodjer, da se WDM driveri ne razlikuju toliko iz verzije u verziju kao Detonator driveri, u kojima se, po meni, nalazi greška. Smiješno je da se na MSIevom siteu nalazi link na nVidia.com za drivere, a o support službi i bezbrojnim mailovima koje sam im poslao da i ne govorim. Radije ću odsad švrljat po domaćim forumima, jer sam primjetio da dečki (i možda koja cura) dosta znaju.Vjerojatno je to iskustvo sa različitim komponentama, kojeg pretpostavljam fina gospoda u support centrima NEMAJU! Samo tako nastavite, a valjda cu i ja riješit svoj problem. Samo jos da se naučim stavljati kvačice na slova i bit će dobro. Hvala,dečki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa nek sve makne, stavio samo orginam WDM drivere i zatim grafulju instalira preko system device update drivers a ne preko nvidia setupa trebalo bi upaliti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|