|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Pitanje??
Ako ovakva tema već postoji molim da je odmah obrišete! Probao sam je naći ali nisam uspio. ![]() Zanima me kojim programom mogu overclockati proc iz widowsa?? Jer tipkovnici sam već izbio plastiku : flyingey dok sam guglao zato help!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
CPUFSB SoftFSB I to samo ako ti je matična i clock generator podržan od strane programa SoftFSB se već dugo ne razvija... Koju matičnu i ostalo imaš?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Daš link?? Matična je neka gigabite, inače socet A. 512 ram-a,xp2400 a za grafičku me sram reći...: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Moraš znat točno koja matična jer mislim da je puno lakše i sigurnije da OCaš iz biosa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala na linku. Probao sam iz biosa ali tamo ako stavim iznad defolt. 135 fbs-a neće mi se botati, znaš li možda kako da to riješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Trebaš znat koja ti je točno mema, namjestit njene latencije i povećat voltažu CPUa i MEMe. Imaš par stickija u OC forumu i tamo si pročitaj uputstva
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
U biosu nema latencija meme, a napon mogu mijenjati samo za proc i to za 0.1 v a još mi ni ne piše na koliko je sada ![]() Mema mi je kingmax ddr333 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
HM, pročitaj sticky obavezno... Nije baš pametno kopat po tome ako se ne razumiješ... Bilo bi dobro da staviš najnoviju verziju biosa za početak
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jesi pogledo kaj imas na cd-u od maticne? inace na njem bi ti s plocom trebao doc program za clockanje iz windowdsa. e sjetio sam se zove se easy tune http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...lity_List.aspx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto jos jedan programcic za oc iz win http://www.techpowerup.com/systool/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Sa matičnom sam dobio easy tune 5, instalirao sam ga ali kad ga pokrenem ništa kao da ne postoji a VTurner pokrene normalno i radi bez ikakvih problema. Di da nađem novi bios? Edit: je li moguće da je temperatura procesora u idle-u 61: lol2 : ?? Everest toliko pokazuje u biosu isto toliko piše, to je sigurno pokvaren senzor jer ako nije...: hitthewa Zadnje izmijenjeno od: Mr.Freeman. 27.12.2006. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Jer ako nije onda ti sigurno krivo stoji cooler, a velika je vjerojatnost da imaš slabi propuh kroz kućište ili da ti je cooler od procesora pun prašine. Bios skineš sa gigabaytove stranice. Odeš na stranicu od tvoje matične i nađeš novu verziju tamo i pročitaš upute kako flashat... Ako nisi siguran, nemoj. Otvori kučište i negdje na matičnoj (možda između PCI slotova) ti piše točan model matične...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Cent nije, to sigurno, otvorio sam kučište i ono paf; nema ni zrnca prašine: stoopid ali odmontirao sam za svaki slučaj vent i ljepo je ispoliran sve je 5, mora da je kriv senzor.: hitthewa Idem na gigabiteove stranice po ću vidjeti šta je s tim biosom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Čovječe jesu ti gigabajtci zeznuti, i da počnem kritizirati: otvorim njihovu stranicu i sve uredno, pregledno i još piše flasbios, kliknem i tamo moram skinuti nekog flashagent i dobro skinuo ga, on mi ljepo kaže koji bios mi treba ok, upišem koji mi treba na njihovu stranicu i totalno sra** to se plaća 7.50$ ne mogu vjerovati: giljotin Ima li možda negdje da se to može skinuti a da je besplatno??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Reci nam koji je točno model ploče pa čemo ti pronači bios. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Evo našao sam, model je K7NCRI8G. Ako uspijete naći bios za ovo čudo(besplatan) zbilja ste genijalci: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
zabunio si se, to je K7NCR18G. ![]() BIOS: http://www.leadtek.com.tw/eng/mainbo...hipseriesid=15 tu imas za razne izvedenice K7NCR18G, uzmi koja ti treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
To care: goood : imaš glas za reputaciju od mene: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|