| 
 | |||||||||||
|  25.12.2006., 21:10 | #1 | 
| ..dno Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Crikvenica 
				 |  Bezicni dial up? Naime djevojka mi ima lap, i koristi carnet za spajanje na net..ne zeli uzimati adsl jer joj se ne isplati koliko koristi net. Problem je u prikljucku za telefon..brutalno je daleko, i onda kad se zeli spojiti u svojoj sobi mora razvlaciti kabel..no kabel ne moze ostaviti da stalno tako stoji..tj. pribiti ga na zid.. Interesira me moze li se napraviti neki wireless za dial up i ako da, koja bi mi oprema trebala..hvala.  
				__________________ “Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” | 
|   |   | 
|  25.12.2006., 23:57 | #2 | 
| ..dno Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Crikvenica 
				 | Nitko..hmm..tricky znači..očito nema rješenja osim žice.. 
				__________________ “Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  26.12.2006., 01:17 | #3 | 
| Guest 
				 | Pa koliko znam postoje  LAN u Wireless bridgeovi.  Sad neznam na kojem principu funkcioniraju, tj. na kojoj razini, ali u svakom slucaju s analognim signalom to je nemoguce samo tako probati srediti. stvarno neznam.   Dobra ideja za razmisljanje moram priznati   | 
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |