|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Naime djevojka mi ima lap, i koristi carnet za spajanje na net..ne zeli uzimati adsl jer joj se ne isplati koliko koristi net. Problem je u prikljucku za telefon..brutalno je daleko, i onda kad se zeli spojiti u svojoj sobi mora razvlaciti kabel..no kabel ne moze ostaviti da stalno tako stoji..tj. pribiti ga na zid.. Interesira me moze li se napraviti neki wireless za dial up i ako da, koja bi mi oprema trebala..hvala. ![]()
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nitko..hmm..tricky znači..očito nema rješenja osim žice..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Pa koliko znam postoje LAN u Wireless bridgeovi. Sad neznam na kojem principu funkcioniraju, tj. na kojoj razini, ali u svakom slucaju s analognim signalom to je nemoguce samo tako probati srediti. stvarno neznam. Dobra ideja za razmisljanje moram priznati ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|