|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
do kolko ide overclock???
Pozdrav svima. Ja sam si kupil mali zvjerčicu pa me zanima do kolko se može prosječno oveclockirat powercolor radeon 9800pro? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
www.google.com i lupi tamo trazeni search... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
A ko još clocka radeona 9800pro ? šta dobiješ ? radeona 10800+ ?
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: do kolko ide overclock???
Citiraj:
Tu ti je test baš takve-pa pogledaj malo. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.10.2003. u 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
I ti bi stvarno to išao clockat???Po meni nema apsolutno nikakve potrebe ni smisla jer jače kartice nema!!Meni na mojoj ploči i s mojim napajenjem sve leti, akak je tek tebi:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Ajde...kaj ste navalili na čovjeka... Pa tak jasno da je hoće clockat. A vi kao nebi-moš" si mislit ![]() Pa to je isto kao da ti neko veli-joj piknul si si najnoviju NF2, pa kaj ti nije dost držat proc na default frekvi i FSB na 166 ![]() A kaj se tiče clockanja-postupak je uvijek isti ![]() NAJBITNIJE je hlađenje. Dakle-osigurati strujanje zraka preko cijele grafe-ja za to koristim dva Enermax-a ![]() Poželjno je staviti bolji vent za GPU ili barem promjeniti pastu. Evo-fala kurcu* i kod nas sad konačno ima za kupiti Nanotherm paste, i to tri najnovije... I kad to sve napraviš-izbaciš ukućane iz sobe, otvoriš prozor, i nafrljiš koliko ide... *-Bok kolega-kaj te ništ nema??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Za sada mi je sve stabilno na 432/372 ,bez ikakvih smetnji u 3d marku sa stock ventilatorom.Može li mi netko reći kakva je moja memorija na grafičkoj?Piše samsung 319 K4D2632RA-GC2A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
Ak želiš stišat buku hlađenja moja preporuka ZM80C-HP ( Zalmanov pasivni cooler) + Zalmanov 80 mm jebeno tihi ventzilator za to prednos je kaj se montira sa strane tak da hladi i memoriju!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim da je jedamput BD postao neki link sa informacijama o memorijama-ali se baš nemrem sjetiti... http://www.power-color.com/r-9800.htm Tu piše da imaju dva modela 9800PRO 128 MB-neznam koji ti imaš... Ali-ako ti ide na toj frekvi koju si naveo-to je čist fini overclock... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Koristan link koji sam našao u vezi samsungovih grafičkih memorija: http://www.samsung.com/Products/Semi...raphicsMemory/ i http://www.samsung.com/Products/Semi...ily_cd=GME0203 Prema tome moja memorija radi na 2.86 ns. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Zaboravio sam pitat gdje ima kupit onaj zalmanov pasivni cooler? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: do kolko ide overclock???
Citiraj:
Ja sam skuril 9700Pro, pa znam kak je to. Sjediš, oblije te hladni znoj. Ideš gledat jel se kaj vidi na grafičkoj. Joj SUPER imam garanciju, ali jel ju budu priznali. A zakaj? Za onih par 3Dmarkova koje ionak ne vidiš jer ti monitor može u najboljem slučaju prikazati 100Fps-ova jer je 100Hz. 60 Hz samo 60 Fpsova.
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Re: Re: do kolko ide overclock???
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jebemu, pa to je bio živi grijeh-jadnica je crkla od sramote...:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: Re: do kolko ide overclock???
Citiraj:
naravno dok ju nisam udario od stol...i nemam nikakvih problema s njom... oće ko kupit? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|