|
![]() |
#3541 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
je da ali ono vec je bio optuzen da je kriv za sve sto se dogodilo s tim sajloncima Adama samo sa ga nie ubio,,,,,,, mislim da bi mu stvarno bilo u interesu da cim detektira nekog sajlonca da ga oda jer stvarno ce biti bad ako kasnije bude govorio za one koje je vec provjerio i rekao da su ljudi da su sada sajlonci,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo konačno ste dočekali: * Epizoda: 10 Flota je na kraju sa zalihama goriva. Tylija je dovoljno za još nekoliko skokova te Adama šalje ekipu u potragu za gorivom. Sharon i Crashdown vraćaju se s dobrom i lošom vijesti. Našli su velike zalihe tylija na asteroidu udaljenom samo jedan skok. Loša je vijest da je ondje jaka cylonska baza. Tigh predlaže da dalje traže gorivo, no Adama je skeptičan. Pitanje je hoće li ga naći u dogledno vrijeme, a ako ga i nađu, i njega vjerojatno čuvaju Cyloni. I tako odluka pada: napast će cylonsku bazu u velikoj borbi na život i smrt. Bit' će akcije! HTV 1 02:25 HTV 2 21:55
![]() |
#3545 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#3548 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd konacno neke akcije, samo su malo previse predvidljivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#3551 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3553 |
Premium
|
ma oni svako malo mjenjaju tu uvodnu spicu,,, jos ce dosta mjenjati,,,, inace malo mi je mutavno to sve toliko su napredi ono ovo a nemaju fuckin kamere u sobi za ispitivanje,,,,,, ni nigdje dalje na brodu bezveze isto kao u ST imaju senzore i sfe ali uvjek se nekoga trazi tako da se posalje nekog da fino ide pjesice i trazi : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Istina ima rupa u scenariju ali čini me se manje nego u ST-u. Jedino mi smeta što u SF serije ubacuju neke mistične elemnente (ono sa Kobolom, strijelom....) Valjda je to in.
![]() |
![]() |
#3555 |
Premium
|
a sad ono za video nazor nemoraju imati umrezena racunala dosta im je jedna kontrolna soba ili vec sto se tice sobe za ispitivanje kamera koja iz te sobe vodi direktno do (iza onog ogledala) u drugu sobu na TV gdje obican video snima,,,, toliko moderan brod za to doba je,,,, iako im je i ta fora s neumrezenim racunalima bezveze + da ono sto koriste telefone sa zicom koji LOL mogli su obicne bezicne staviti a i vrata kao u podmornici ![]() ![]() a to s Kobolom i religijom u SF serijama opcenito full sucksa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Bežična tehnologija je sama po sebi nesigurna i podložna ometanju. Dovoljno im je što moraju koristi radio vezu sa Wiperima. Koliko sam skužio, pušu i na hladno još od prvog rata sa Cycloncima kad su skužili da AI i računala nisu baš najsretnije rješenje kad se pobune.
![]() |
![]() |
#3557 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Bas sam danas pogleda 11. epizodu 3. sezone Galactice.. Ajme koji cliffhanger, a sad moram cekad do 21.01.07 ![]() Jedva čekam.
![]() |
#3558 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#3559 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() bila danas dobra epka Voyagera Sedma ozivila Nelixa 18h nakon sto je lik poginio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3561 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#3565 |
Magister Mundi sum!
|
G.A.M.A.D. pocfeli su fuckin 10 min prije .. i sad nemam pocetak snimljeni .. sad bu mi komp moral po noci rostati da mi snimi i nem mogel spati h miru ... a i onda je pitanje dal se bu snimilo jer onda najvece odstupanje od rasporeda imaju ![]()
![]() |
#3566 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Bubbaaaa, spasi me, nemam više šta gledati, fuf mich auf mein handy an. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Pink Floyd fan
|
Ako me ista izbaci iz takta onda je to kad počnu prikazivati nešto ranije! Zbog toga ja sve što snimam, snimam barem pola sata prije i sat kasnije.
![]() |
#3568 |
Magister Mundi sum!
|
pice jene .. vi ste si to doma vec pogledali a ja moram cekati skoro do pol noci da pogledam galaktiku ![]() .. nego kaj je sa onom invaziojm s rtl-a ? bude opet to ili ... ?
![]() |
#3569 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Ja sam to snimao ali nisam ni jednu pogledao pa sam mislio da je gotovo.
![]() |
![]() |
#3570 |
Magister Mundi sum!
|
: wtf : .. neko se bu u nekoga opet zaljubil .. neko bu opet s nekim u krevetu zavrsil .. i opet bu neko imal izljeve emocija .. tu i tam buju puknuli iz nekakvog guna .. danas sam nakratko videl najavu opet .. tj samo cul iz druge sobe .. "invazija se nastavlja" .. ili tak nekaj u tom smislu .. nazalost taman kad sam u sobu dosel je bila gotova najva pa nisam videl kad bu opet ...
![]() |
|
|