|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ploca?
pozdrav zanima me za ovu plocu, jel ok i jel mogu na nj stavit stariju ddr memoriju koja radi na 400mhz? e da ploca je MBO ASROCK, s. 775, 775 Dual VSTA, VIA PT880 Pro 420 kn u hg spotu Interesnatna mi je zbog pci i agp podrske za grafrafiku, ima ko iskustva? I koji bi bio neki best buj Intel za nju za recimo kakvig 600kn Unaprjed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Navedena ploča podržava i DDR(I) i DDR(II)... Imaš ovdje specifikacije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ok specifikacije i sve to al jel je iko ima. kakva je? znaci memorija ce bit u redu to je dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Najbolje pogledaj review, opsirno su je izanalizirali. . http://www.ocworkbench.com/2006/asro...al-VSTA/g1.htm
![]() |
#5 |
Premium
|
cini se ok, jel neko probo mogo bi je uzet |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Očito nitko nema tu ploču na PcE ![]() Uzmi ju,ako review kaže da je dobra onda valjda i je. Javi dojmove.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nemoj još uzet ! Ploča očajno radi sa DDR-om no sa DDR2 je puuuno bolje. Nisam je ja imao ali moj prijatelj je i dok sam još imao DDR466 odnjeo sam kod njega da malo testiramo i to je sporije radilo nego sa DDR2 na 533 !! Inače ploča je stabilna, da se nešto i ocat no kažem ako ne misliš preći na DDR2 baš se i ne isplati jer spora je... AquaMark3 daje manje reze sa DDR-om te svi 3DMark-ovi a i Everest pogotovo. Razmisli... edit: drugi PCI slot odozdola je problematičan, nije htio radit sa skystar2 te jednom tv karticom ( ne sjećam se koja ) no sa audigy zvučnom radi ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|