|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Probelm s 19 inchinm LGom
Daklem iam 19 incni LG F900 P Flatron monitor, do sad je sve bilo u redo, doso doma upalio komp i ono pleshe mi poruka po monitoru: "No input signal, check digital cable" i nike se drugo ne deshava. Isprobo sam s drugim kablom spojit monitor, opet ne radi, probal sam drugi kabel za struju na monitor, opet ista stvar. Probal sam staviti drugi monitor, radi, daklem nie u grafickoj problem, niti u kablovinju. Jos jedna stvar je to da se cuje neko zujanje kad ukljucim monitor. E sad pitanja: 1. jel mi monitor crko? 2. jel ga se isplati popravljat? 3. Gdje ga odnjet na popravak ak se isplati popravljat u Zg i okolici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čudno...Ovo sa zujanjem nije neki problem, tj. ništa ne mora značit...Meni je moj stari stalno zujo pa je radio! 1. A vjerovatno je crko.Probo si sve kaj se da i ne šljaka, a do grafičke nije pa onda... 2. Mislim da ti se ne isplati popravljat to jer u oglasniku imaš hrpu monitora za male novce (17'' već od 150, a 19'' već od 250-300kn) 3. Reko sam kaj mislim u vezi popravka... pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Thnx na odgovoru. Ma ponado sam se da mozda ipak ima sanse da se da popravit, jerbo svijetli zelena lampica, kad ga upalim, ne zgasi se sam... Al izgleda da mogu s njim u smeche ![]() ![]() Za sad sam na prastarom 17 colnom adijevom monitoru, stedim onda za pravu LCD pilu... A mozda i ubodem ke iz oglasnika, ak su 19-najre tolko jeftine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
A moguce da je, al ja sam slozil svoju konfu, te su mi ju u Hg Shrotu sklopili, pa sam dobil na sve skupa 1 god garancije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ok precackal sam racune, ugl, kupil sam komp skup s monitorom u 11 mj prije 3 god, tak da kita, nist od garancije. Sad samo ostaje pitanje onda gdi bi ja to mogo odnjet da pogledaju jel se to da popravit il ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego ajde smanji refresh rate na 60hz i onda probaj taj monitor
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
postoji mogucnost da si slucajno pritisnuo gumbic na monitoru (ko ja jednom : hitthewa ) probaj "select/input" i gl
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Duzan sam ti brdo piva : cheers2 Ugl, pristeko ja opet monitor, i jopet ista spika, No Signal, isteko kabl, usteko ga opet, stisnul select input i pronaso mi sliku!!! Kak je doslo do tog, da mi se posemerilo nisam ziher (sumljam na dragu i brisanje prashine s monitora... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Uf uf, prvo idete na ono najgore, a onda se vracate na ono sto osnovno treba provjeriti. Nadam se da ce drugi ovo vidjeti i izvuci pouku. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|