|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Internet Speed Test
h**p://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp Na Siemens Gigaset SE555 WLAN (brzina 1Mb), ja dobijem: ![]() Zanimljivo je ono MaxPause: 671, jer u opisu stoji: Max Pause Max Pause is the longest pause recorded during the Broadband Speed Test data download. This should be a very small number. If not, it could indicate Internet speed congestion or a bad broadband connection????? Anything less that 100 would be ideal for this broadband speed test????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma taj speedtest je accurate ko moj lijevi nozni palac na misu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Taj šta si dao (h**p://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp), je stvarno neki livi. netreba zaboraviti da se prilikom takvih testova mjeri "propusnost" cijelog puta (od Vas - adsl infrastruktura vašeg providera - Internet - server negdje na Internetu). Zato evo nešto domaće:CARNet Bandwidth Metar Malo prije mjereno DL:833.00kb/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Sad mi stvarno nista nije jasno. Ja iz ovog ne mogu nista zakljucit! : bonker : ![]() Samo da napomenem da su zadnja dva testa (po vremenu zadnja) preko ethernet kabela a ostali su bili preko bezicnog adaptera (Gigaset USB 108) Carnet pak svasta izbacuje! Prvi put 400kb, pa onda 150kb, pa 316kb i evo cetvrti put: ![]() Ovi su svi preko ethernet kabela! : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Hvala zlatko. Hmm.. izgleda da se tebi pokazuju slicne brzine kao i meni, osim onog podatka MaxPause, tu sam ocito jedini. : goood : @Gagi Jel imas ti MAXTV ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|