|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem, java ili nešto drugo...:(
Imam dva kompa, i na laptopu mi se dešava problem kad idem na ovu stranicu http://www.zoomlab.com.ar/p/smilyes.asp, nemogu skinuti smile u GIF formatu. Na oba kompa idem preko IE 6.0.x Dok na drugom kompu sve ide ok... Na oba kompa se smilići miču normalno dok su na netu, ali na laptopu ih mogu skinut samo .bmp formatu. OK: ![]() NEVALJA: ![]() Instalirao sam najnoviju javu na oba kompa ali opet ista stvar... pomagajte pls... EDIT: Na laptopu nemogu napravit copy pa zatim paste smilića na HDD, dok na drugom kompu to funkcionira normalno.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Počisti si Temporary Internet Files na laptopu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() WOW svaka čast!! Riješen problem! ![]() Zašto je je trebalo pobrisat Temporary Internt Files? Nadam se da će imat netko volje ukratko mi objasnit.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zato jer ti je internet explorer vukao slike iz tog temp foldera, a ne sa neta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|