|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ovaj najnoviji ATT je predobar...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
att
Kako je rješeno oveklokiranje u att?Ja sa dosadasnjim verzijama nisam mogao klokati moju x1600xt karticu!!!Ljepo me pita na početku instalacije da li želim isključiti opciju oc,ja odgovorim naravno NE,ali svejedno ne dobijem mogučnost OC-a!!! Jedini program sa kojim je mogu klokati je ati tools,ali on baš i nema neke lude opcije za namjestiti verzija-0.25 beta... Da li je tko probao klokat sa ovim ATT-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ti si rekao ne pa nisi ni mogao clockati. Mislim da sa zadnjom verzijom možeš clockati i bez da se isključuje taj servis.
![]() |
![]() |
#36 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hmm - malo su mi cudni ovi driveri (odnosno EATM). Naime kad sam ukljucio EATM i u ATT-u mi je bilo podešeno Max Quality u Cod2 stabla su imala kao neke "gridove" oko lišća, kad malo bolje razmislim cijela flora je bila takva. Nakon što sam isključio EATM - sve se vratilo na normalu.
![]() |
#37 |
Super Moderators
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Zadnja beta je ovdje http://atitray.fangel.ru/b1/attsetup.exe
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Da se nadovezem jednim pitanjem o ATTu? Kako se moze podesiti da se nakon izlaska na desktop iz 3d aplikacije (igre) za koju je napravljen profil postavke vracaju na defaultne (mislim na AA/AF)? Sta god da sam probao, na desktopu mi uvijek ostaje ukljucen AA i AF. Sve najbolje PC Ekspertu i forumasima u novoj godini
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kada radis profil za igricu stavi kvacicu na Restore previous settings after game end Naravno prvo sve ugasi (AA, AF, Vsync) i onda napravi profile za druge igrice.
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Super Moderators