|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Pozdrav, kupio sam laptop Toshibu i dobio sam ju s jednim stuck pixelom(crven je dok je pozadina tamna) , je li ko imao slicni problem i kako ste to rijesili ? probao sam par stvari koje mi nisu bas pomogle pa ako imate kakav uspjesan nacin za micanje slobodno ga podjelite tu samnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj ga kvrcnit doslovno,meni na samsungu je bio isto takav i kvrcnio ga i nesto je.Ak to ne uspije odnesi na reklamaciju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Imao ja jedan na gericomu i nestao sam od sebe. Bojavi se još ponekad ovisno o uvijanju zaslona. Mislim da neće uvažit reklamaciju samo radi jednog. U EU postoji zakon o određenom broju mrtvih piksela u odnosu na ukupan broj (3-4 na milijun), al nisam baš siguran da se to primjenjuje ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
nije da nisam probao ![]() ![]() kolko si ga dugo krvckao ,kako :P ? ja sam pokusao metodu pritisak ,metodu mjenjaj boje na(oko) pixela jako brzo , cak i masazom sam ga pokusao ozivit al se neda al nedam se ni ja ![]() tak da svaka sugestija je dobro dosla ![]() Zadnje izmijenjeno od: bLj4c. 19.12.2006. u 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Budući da je gericom čisto sra..e, dosta se uvija prilikom otvaranja i zatvaranja (+ još mi ušla prašina među šarke) i onda sam shvatio dok ga otvaram da ga malo vidim, malo ne vidim. I tako sam malo primio ekran i otvarao ga zatvarao i malo ga uvijao i nestao je. Ponekad se još crveno-rozo ono-što-izađe-iz-guzice pojavi, ali malo opet uvijem ekran pa odmah nestane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|