|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Overclock Amd Athlon 64?
Ovako ja bi htio clockati svoj proc koji je Amd athlon 64 sada me zanima kako znam da u boisu treba nariktati postavke ja sam dignuo na 3.9 pa sam maknuo na normalno jer sam se bojao da se ne spali U biosu su postavke postavljene ovako: CPU Frequency 200Mhz PCIE Clock 1000Mhz MMD K8 Cool n quite Disable CPU Ratio Disable Cpu Voltage Auto DIMM Voltage Auto ja bi ga htio dignuti na 3.0 ali neznam kako treba ici i kaj dizati ja sam samo dizao CPU Frequency i nista vise Ako nezko zna neka napise Hvala Unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
vidim da si početnik u ovome, a i nešto si pobrkao jer ti PCi-E freq sigurno nije 1000 već 100 Mhz, i saznaj koji TOČNO proc imaš, te za početak pročitaš ovo, nije za ludu Sticky ![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6829
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
imam 3200+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
vako ideš grlom u jagode.... 3 nema šanse, ak uspiješ 2.7 budi sretan... i koju ploču imaš... i memoriju...vako prvo prvobaj dal ide na 2.5 ghz... voltažu procesora digni na 1.5v, htt(ono nešto čemu je default 200 i može se mjenjti po 1) stavi na 250, mem frequency(default 200, stavi na 166), voltažu memorije na 2.8v... iskljči cool and quiet ak je slučajno uključen... iiii hm kaj još ***te zaboravio sam.... mislim da je toto... eee da i htt multiplier stavi na 4x(default 5). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|